lørdag, august 19, 2006

Alliansen trener mandager

Alliansen startet oppkjøringen til sesong 2006/2007 med trening i St.Hallvardhallen forrige mandag. Vår nye hovedtrener Glenn Selbo tok i mot 13 spillesugne spillere som pustet langt tyngre etter sesongens første økt. Det er flere spillere på blokka til Alliansen og det ventes opp mot 20 spillere neste trening. Kanskje 25 treningen etter det igjen! Da er vi i så fall tilbake til normalen og kan gjennomføre veldig fine treninger.

Mange spillere i Alliansen melder dessverre forfall til trening og kamper. Derfor er vi nødt til å være mange nok spillere for å få gjennomført brukbare treninger. Vi satser på å ha to målvakter og to-tre fulle rekker på enhver trening. Dørene er åpne for alle så du må gjerne komme for å prøve deg. Du får garantert en positiv tilbakemelding og sjans på lik linje med alle andre om å få spille viktige kamper.

Drammen Devils Alliansen spiller i 1.divisjon bedrift og endte forrige sesong på en 2.plass. Vi har ingen planer om å falle ned på tabellen denne sesongen. Hver mandag trener vi klokken 19:00 i St.Hallvardhallen. Vi må også denne sesongen bygge opp banen for vi kommer i gang. Derfor må vi bli flinkere på å være i hallen før trening skal begynne. Det er også viktig at alle hjelper til og passer på de få ballene vi kjøpte i fjor. Spillergruppen ga oss for noen sesonger siden en klar beskjed at dugnader har man ikke tid til! Derfor betaler vi alle utgifter selv fra egen lomme. Buskerud mosjon og bedriftsidrettskrets og St.Hallvardhallen hever hvert år sine priser. Det blir dyrere hver eneste sesong å delta som klubb og medlem.

Så derfor kan du se positivt på konkurransen du møter i hallen. Jo flere vi er hvor sterkere står vi økonomisk. Regnskapet til Alliansen går alltid i nulll og kommer spillerene tilgode.

Er du klar for spille ut en 40 år gammel mann med strekk?
Ja, da sees vi mandager!