fredag, september 01, 2006

Elitenivå...

Hva skal til for å bli god nok for norsk eliteserie?

Linnea og jeg tok en tur i Solberghallen for å kikke på kampen mellom Fjerdingby og GIF Fighters. De spilte kvartfinale i Exel Tiger Cup klokka ni på søndag hvor begge lag virket svært forberedt til kamp. Det var nesten litt profesjonellt over dette. Ingen var morragretne og bena virket som de skulle. Jo svar! Ta innebandyen på alvor!




Fjerdingby - Et veldig bra lag som fungerer godt sammen. Det jobbes knallhardt for hverandre og de er rutinerte. Raymond Evensen er profilen i laget. Hans spill binder medspillere sammen så det skapes sjanse på sjanse. Ringreven Jon Ketil Nilssen avgjorde kampen mot GIF på sitt eneste kontring fra sin backposisjon. Styrken til æljene er de selv mener de ikke topp sampilte! Det betyr at laget trener riktig vei og blir å finne i toppen av norsk eliteserie denne sesongen.

FjerdingbyIBK.com: Exel Cup vurdert av ælgene

GIF Fighters - Virket imponerende under oppvarming! Ja, bedre en Fjerdingby! GIF Fighters tør jeg påstå har bedre spillere enn Fjerdingby, men de fungerer ikke optimalt som lag. Per Chr Brath scorer vidunderlige mål før kampen starter men så blir borte. Han fikk heller ikke mange målsjansene i løp av kampen og det skal han ikke ha selv skyld i. Det virket til tider som han rett og slett ikke passet inn i spillestilen til sin egen rekke. Fyi, trener! Unngår GIF slike trekk kjemper de garantert i toppen denne sesongen. GIF har en veldig bra spillerstall og god løpsstyrke

Gjelleråsen: Per Chr Brath

Kampen Fjerdingby - GIF Fighters endte 4-2 og kun 5 tilskuere så denne gode kampen fra start. Det var høyt tempo i lengderetningen og passningsspillet satt bra. Det var nesten ingen feil i eget forsvar og det ble skapt store målsjanser begge veier. De hadde kanskje en smule litt for mye respekt for hverandre. Sikkert fordi de har spilt mange jevne kamper tidligere. Lagene skyldte ikke på kampens dommere men brukte hver timeout til å prate om hva de sammen må gjøre bedre. Begge lag sto frem som et typisk norsk eliteserielag!

Dette og mye annet må lag fra 1.divisjon kopiere om man skal forsvare en plass i norsk eliteserie!