tirsdag, februar 13, 2007

Devils slo Comma

Drammen Devils Alliansen spilte seriekamp mot Comma Alliansen i går mandag klokka 19:00 i St.Hallvardhallen. Seier vil gi Drammen et pusterom ned til 4.plass, mens tap kan føre til at Comma Alliansen smetter forbi på tabellen.

Tabell 1. divisjon bedrift

1.periode
Drammen Devils starter bra og tar kontroll over spillet. Velfortjent sender topscorer #96 Thomas Devils i ledelsen. Vi fortsetter å presse og er flinke til å variere angrepspillet. Comma blir presset hjem og det blir trangere, men #52 Thomas kommer fra sin forsvarsposisjon og finner en åpning. Med backhand slår han inn ballen under keeper, 2-0. Tiden renner ut og Comma er ikke helt ufarlig på kontringer.

2.periode
Fortsetter vi kan vi drepe kampen med 1-2 raske mål. #96 Thomas rykker fra med nok en scoring av den heldige sorten, 3-0. #7 Andreas setter spikeren i kista ved å øke til 4-0. Han skyter på kommando fra midtbanen og baller smetter inn bak keeper. Da er seieren i boks, men det er ikke bra å se hvordan vi mister ball i angrepsfasen. Ofte serverer vi motstanderen kontringer. De sparer altså flere meter i det vi mister ball og kan skape farlige kontringer. #31 Geir ble spilt fri foran mål og bommet rått. Det ble en del spydige kommentarer men #31 Geir satte ballen tilslutt med litt hjelp. #7 Andreas dekket keeper, så an skuddet fra #31 Geir og flyttet et ben slik at ballen gikk rett i nettet, 5-0. Så løftet backrekka seg altfor høyt og lot Comma's spiss få ligge igjen alene. Et raskt fremspill førte til at han fikk fri vei på kasse og reduserte til 1-5.