onsdag, september 06, 2006

Status A-stall

Overgangsvinduene stenger snart og vi i Drammen Devils jobber på lik linje med andre klubber om å fylle opp med spillere. A-stallen til Drammen Devils skal bestå av to lag og ca 20-25 spillere.

Mange spillere skifte beite hver eneste sesong og det oppstår fort rykter om hvem som skal spille hvor. Drammen Devils har fortsatt noen navn på blokka, det testes og sjekkes spillere og statusen i dag er at det fortsatt behøves spillere for forskjellige posisjoner og oppgaver på banen.

Målvakter
Christian Kolderup har sluttet. Jørn Kristensen og Eivind Eriksen er klare men det jobbes med en tredje målvakt. Andreas Andersson vikarierer i mål ved behov.

Forsvar
Tom Erik Kolek har gått til Nor92 mens Calle Wallander er tilbake etter en sesong i Nor92. Vi har 6-7 spilleklare forsvarspillere men ønsker å forsterke denne delen ytterligere.

Angrep
Stellan Kinell og Per Wångersjø har meldt overgang til Bærums Verk. Patrik Strømsten (Finnsta) og Espen Grønseth (Øreåsen) er spilleklare. Geir Kristensen er tilbake for fullt etter skade som satte ham ut store deler av forrige sesong.

På utenlandskvoten forsterker vi laget med Joonas Koskelo fra Ouhu (Oulaisten Huima). Han er en hurtig og passningsterk angriper som blir en viktig brikke bak våre målscorere. Han gjorde 14 mål og 15 assist for Ouhu i finsk 2.divisjon forrige sesong.

Fra junioravdelingen har Kristian Becher og Håvard Glimsholt fått sjansen og trener med a-stallen. Begge spillere fyllere 16 år denne sesongen vil med tiden spille seg inn på seniorlagene.

Drammen Devils har en plass åpen på utenlandskvoten og jakter en spiller som glir rett inn på a-laget. Det jobbes også med å forsterke bredden i laget.

Drammen Devils trener mandager, onsdager og torsdager i St.Hallvardhallen. Treningene ledes av Mattias Ringwall. Har du lyst til spille innebandy med oss denne sesongen kan du sende en henvendelse til drammen@devils.as med litt informasjon om deg selv.