mandag, februar 19, 2007

10 mål bedre

Drammen Devils fikk besøk av Holmlia søndag. Disse oppgjørene er kjent for å bli veldig tøffe og det var kanskje kanskje dommerene klar over. De gikk tidlig til verks å sendte en etter en til fryseboksen. Heldigvis ble det ingen skader denne gang bare to køller hos Holmlia knakk tvers av. Holmliaspilleren lot likegodt restene ligge igjen på banen og fikk derfor 2 minutter på grunn av det.

Det var dessverre glissent på tribunen men også begge lag stilte med kun to rekker hver. Drammen mønstret kanskje divisjonens beste angrepsrekke og en middelmådig rekke. Holmlia var jevnt over bra, men de har snart flere lovende juniorer enn seniorspillere og trenger noen sesonger på å komme tilbake til toppen av 1.divisjon.

Drammen har senket skuldre og de gjenstående kamper blir dessverre ikke så spennende med tanke på tabellen. Til dere som ikke dukket opp til kamp i dag: Det er verdt inngangspengene å se Drammens beste spillere spille innebandy for å ha det gøy resten av sesongen!
Drammen fikk en perfekt start mot Holmlia som trengte minst 1.periode på å heve tempoet. Det ble raskt 4-1 til Drammen som fikk gjøre hva de ville i 1.periode. Holmlia yppet seg i 2. men Drammens var best i hele kampen. 1.rekka til Drammen sto bak hele 25 poeng og hadde en strålende. De kunne koste på seg noen blemmer som kunne smiles bort for neste sjanse skapte raskt ny selvtillit. Holmlia spilte merkelig i denne kampen. I gode øyeblikk kunne de spille ut 3-4 mann men plutselig sendte de ballen i fanget på djevlene. Dette førte til flere gratis sjanser og Drammen kunne strengt tatt ha vunnet enda mer i dag.