lørdag, september 09, 2006

Sådær i Plankecup

Drammen Devils deltok denne helgen i Plankecup 2006. I klasse Herrer elite ventet Målløs fredag, GIF Fighters og Tunet lørdag.

Sportslig leder Tommy Kristiansen oppsummerer plankecup slik:
Har vært nedturer og oppturer i Planke Cup denne helgen. Fredag kveld møtte Drammen Målløs i en kamp hvor ingen ting fungerte for Drammen, dette endte med tap 3-9 for for det nyopprykkete 1 div laget. På Lørdag møtte vi eilte serie laget Gif i første kamp noe vi visste skulle bli en tøff og hard kamp, men her imponerte gutta til de grader ette 0 - 0 etter første omgang fikk gutta tilbake spillegleden og knuste Gif 3-1 noe vi er svært fornøyd med. I siste innledende kamp skulle vi møte Tunet, noen spillere begynte å kjenne kjøret i både armer og ben men gleden etter en fin seier i forrige kamp gjorde at laget fikk nye krefter. Første omgang pådro Drammen seg hele 5 stk 2 minuttere noe vi selvførgelig ikke er stolte av men når sant skal sies kunne det stilles noen store spørsmål angående dommerenes avgjørelser til tider, første omgang endte 2-2 noe vi er svært fornøyde med utvisningene tatt i betraktning.. I annen omgang og tredje omgang ble det færre utvisninger for Drammen, men dømmingen kunne man til tider stille store spørsmål ved selv om det er tidlig i sessongen ennå både for dommere og spillere, Espen Grønnseth ble takklet knallhardt i ryggen foran motstanderens mål uten att det kom en lyd ut av dommerenes fløyte noe som fikk det til å koke over for Mattias Ringwall, mens Espen ligger nede og vrir seg i smerte og ballen fortsatt er i spill sier Mattias høyt og klart i fra att dette er en soleklar utvisning noe som endte med RØDT KORT til vår kjære trener. Dette førte til atvi måtte spille 5 minutter i undertall , når dette skjedde hvar det ca 10 minutter igjen av 3 periode og vi ledet 4-2, når utvisningen var over sto det 4-4, men vi ga ikke opp noe som førte til at vi fikk nokk en nettkjenning men desverre karte Tunet og utligne. Kampen endte 5-5 noe som vi ser på som et bra resultat. Tunet gikk videre til semifinalen pga bedre målforskjell en Drammen. Når det er sagt vill jeg si at det var godt og se Drammen stille med bortimot fullt lag og gjøre en fantastisk innsats i Lørdagens kamper. Jeg er stolt av dere Gutter.