søndag, november 19, 2006

Vant på en dårlig dag

Alliansen møtte et svekket DPI som kun hadde 4 utespillere lørdag morgen. Det lå tilrette for et målkalas for Devils men det skulle jo vi ikke få til...

1.periode
Vi stanger virkelig mot 3 mann i forsvar og en kvinnelig betjent i angrep. Det står alltid noen i veien når vi avslutter og vi synes det er vanskelig å velge rett passning når flere spillere er ledig enn vanlig. De helt enkle passninger sitter heller ikke så dette ble en frusterende periode som endte 0-0.

2.periode
Vi presset med begge rekker de første 5 minutter av siste periode og scoringen måtte komme. Endelig fikk #36 Johnny (bildet) en befriende passning og ble stående alene med keeper. Han gjorde ingen feil og smalt ballen opp til venstre. Nå lå det tilrette for flere scoringer men vi falt tilbake til det samme spillet som i 1.periode. DPI kontret noen ganger og kunne kanskje i et heldig øyeblikk ha utlignet. Fortjent ebber kampen ut med 1-0 til Drammen Devils.
Grunnen til hodebry etter denne dårlige kampen er at det er under en uke siden samme lag slo Admiral med langt bedre spill. Hvordan er det mulig å spille så mye dårligere på 6 dager? Halve laget spiller på det jevne og det er greit. Men spillerene har her en ypperlige sjanse til å forsvare plassen på laget! Vi møter et lag i undertall og vår trener #20 Glenn dømmer kampen. En bedre mulighet til å vise hvor flink man har blitt finner man jo ikke?