søndag, november 05, 2006

To sterke perioder avgjorde

Topplaget Hasle/Løren gjestet St.Hallvardhallen i dag og fikk en leksjon innebandy med hjem. Kampen ble preget av mye vennskaplig knuffing fra begge lag. Dommerparet la lista lavt så det ble en tøff batalje. Drammen er bedre teknisk mens Hasle/Løren løper noen kilometer lengre. All knuffingen sørget for at teknikk slo kjemping!

1.periode
#16 Hans har plutselig fått for vane å score første mål i hver omgang. Han plotter nummer 16 på kampskjema med en skikkelig herlig scoring etter 5 minutter spill. I stede for å møte det lange utkastet med kropp så satser han alt på første touch. Med strak arm tar han ballen ned og i riktig retning slik at forsvarspiller blir utspilt og kun keeper gjenstår. Alene med keeper gjør han sjelden feil, 1-0. Halse/Løren utligner 15 minutter ut i perioden. Det skjer etter at begge lag har jevnt med sjanser selv om begge lag prøver å knuffe hverandre ut av stilen. Minuttet senere får #67 Robin stå alene på 5 meters avstand. Han klinker til på direkten og ballen smeller inn i høyre kryss. En perlescoring som løfter Devils skikkelig! I samme bytte scorer #83 Joonas 3-1 og 4-1. Han løper inn på banen og får et frislag servert fra #18 Tommi. 26 sekunder senere får han samme type passning fra #17 Anders og han scorer fra nøyaktig samme vinkel. Drammen avslutter perioden sterkt og vinner den fortjent 4-1.

2.periode
Så er det duket for nok en scoring fra #16 Hans. Denne er identisk med den forrige scoringen men denne gang bare enda mer fantastisk! #9 Geir poler ballen i været, #16 Hans tar den ned og i samme bevegelse spiller ut forsvaret ved å trekke ballen tilbake i banen. Alene med keeper gjør han ingen feil. Begge hans scoringer er verdt inngangspengene og er dessverre ikke så enkle å beskrive. De må sees! Minuttet senere scorer Hans igjen alene med keeper, men etter flere reaksjoner annullerer dommerene målet. De mener noen låste en kølle i duellen før målsjansen. Dette skuffer Drammen, men samtidig vekker Hasle/Løren. 6-1 hadde trolig ført til en 15-1 seier. Nå snur kampbildet og Hasle/Løren kommer tilbake i kampen. I de siste 12 minutter av perioden reduserer de til 2-5, 3-5 og 4-5. Drammen druknet litt i egoistisk og slett forsvarspill i denne perioden og det virket skummelt å lede med bare et mål før siste periode.

3.periode
Endelig fyrer #18 Tommi på mål, 6-4. Virker som han sentrer de to første og skyter selv i siste. Uansett hvor merkelig det kan høres fra en på tribunen så putter #18 hele 5 mål i siste periode! #18 Tommi er en utrolig spiller og er til tider landslagsklasse. Jeg husker ikke rekkefølgen av hans mål men det var alle forskjellig og av høy klasse. Langskudd, soloraid og siste var en straffe. Hans råeste var da han alene rundet først forsvarspiller og så målvakt med samme finte. Så avsluttet han kampens herligste angrep. Han passet til #17 Anders som på direkten passet #83 Joonas. Han skjøt ballen 30 cm foran keeper til #18 Tommi som ved stolpen kunne enkelt styre den inn. Dette angrepet gikk så raskt at gjestene så ut som de ventet på bussen. Straffen tilslutt var av den enkle men sikre sort. Håndleddskudd mellom lår og arm. #18 Tommi rakk også denne perioden og spille opp #67 Robin som satte sitt andre mål. Drammen vinner siste periode 6-0 og Hasle/Løren ble skikkelig frustrerte. Tror neppe noen andre lag hadde forsvart seg noe bedre mot Drammens knallsterke sisteperiode.

Devils.no: Statistikk Herrer A