mandag, november 13, 2006

B-laget seiret i målorgie

Etter spillefri forrige helg, var det klart for ny B-kamp søndag 12. november på hjemmebane. Som vanlig ble det en litt rotete og passiv start på kampen, og dagens motstander, Akerselva 4, fikk lov til å score kampens første mål. Kort sørget spiller #13 Geir Kristensen for balanse i regnskapet, og grunnlaget var lagt for en real målorgie. Lagene fulgte hverandre tett hele førsteperioden, men to fulltreffere til sørget for ledelse 3-2 til hjemmelaget til den første pausen.

Andre periode ble innledet på en aldeles forferdelig måte med tre baklengsmål. Ved halvspilt periode våknet Drammen igjen, og begynte opphentingen. Først var #22 Polakk-Petter frempå og reduserte til 4-5, etter en lur pasning fra kaptein Torgesen. Svaret fra Akerselva var ikke noe annet enn kontant og brutalt. De gikk rett i angrep fra avslag, og øket ledelsen til 4-6 umiddelbart etter vår redusering.

Da gikk det endelig opp for gutta at vi måtte heve innsatsen hvis vi skulle forlenge den flotte seiersrekka. Akerselva IK 4 er det beste laget vi har møtt hittil i år, og det var absolutt nødvendig å mobilisere litt ekstra innsats for å kapre alle poengene for fjerde gang på rad. Ved halvspilt andreperiode er Geir Kristensen frempå igjen, på et glimrende fremspill fra #17 Anders Olsen. Den gode avslutningen på andre periode var det som skulle til, for at vi sikret seiern. Akerselva greide aldri å komme tilbake, etter at vi scoret fem mål. De mest nevneverdige nettkjenningene var #91 Tor Arne "Fisken" Hansens to scoringer fra venstresiden, og #9 Jon Roger Evensens fantastiske raid. Rogern var sugen på en scoring, og dro av et par motspillere før han bestemt plasserte ballen bak motstanderlagets målvakt.

Den gode avslutningen sørget for at vi vant andreperiode 5-4, og kunne gå til pause med ledelse 8-6.

Siste periode endte uavgjort 2-2. Begge lag hadde de utroligste sjanser til å score, men det ble "bare" bokført fire mål. Den som var minst fornøyd med uttellinga var nok bortelagets kaptein #50 Marius Sparre, som hadde fire skudd i stanga uten å tegne seg på scoringslista. #22 Polakk-Petter satte punktum med dagens fineste mål like før slutt, da han dro seg mellom to motspillere og finta ut målvakten.

Sluttresultatet ble 10-8 til Drammen, som nå har fire seire av fire mulige.

Neste kamp for B-laget er søndag 19. november kl 15.00, mot Fagerstrand IF i St. Hallvardhallen.

Drammen IBK 2 - Akerselva IK 4 10-8
Sagene IF 4 - Drammen IBK 2 3-4
Drammen IBK 2 - Frydenlund 4-2
Korsvoll/Tåsen 3 - Drammen IBK 2 3-12