lørdag, august 11, 2007

Ahola fanclub

Vi supportere er stornøyde at #18 Tommi Ahola er spilleklar for Drammen Devils de to neste sesonger! Finnen kan ofte være grunn nok alene for å besøke hallen en søndag formiddag. Vi vet etter to sesonger at Ahola presterer stabilt bra og leverer varene til de grader. Vi snakker ikke om "zorro" egenskaper men om en lagspiller som har 100% forståelse på hvordan innebandy skal effektivt spilles. Har du aldri klart 10 mål i løp av sesong før så gjør du det garantert på rekke med Tommi. Han skaper virkelig store målsjanser, altså lar andre gjøre den aller siste touchen i angrepet. Teknisk er Ahola begavet og har en gave som virker medfødt. Man skulle tro Tommi trengte timevis med trening hver dag men det er ikke tilfelle. Han har innebandy i blodet og leverer gode kamper uansett.

Fanclub'en oppfordrer deg til å komme å se Tommi i aksjon. Annenhver helg blir han å finne i St.Hallvardhallen med draktnummer 18. Devils.as kommer til å følge alle skritt Ahola gjør denne sesongen og oppdaterer deg på disse nettsidene.



Dette klippet har passert 400 visninger og røper trolig noe om Tommi's straffer. Men vi er sikre på at han har flere varianter å velge mellom :)

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

er tommi singel?

mandag, 13 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

Haha..egen fan club!!!Siden det er bilde av sigrid også, så melder meg herved inn i hennes fan club.Goooooo Sigrid!!

mandag, 20 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

Tommi ligner veldig på en viss Pekka Ahola fra Lahti som jeg gikk sammen med på skolen i Lahden Yhteiskoulu i Finland.

torsdag, 30 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

kanskje han er faren min.. :)

søndag, 02 september, 2007  
Anonymous Anonym said...

liker denne videon. en fin trøst på en dag som dette...

Holmliakeeper

søndag, 23 september, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home