mandag, april 16, 2007

Jevnt i Romsåshallen

Drammen 2 og Bestum møttes søndag i Romsåshallen for å gjøre opp om hvem som skal stå øverst på ventelisten til 4.divisjon. Det ble en spennende kamp med mange sjanser begge veier.

Drammen åpner sterkt, vinner droppen og spiller ball ett minutt før Bestum før låne den! Men så skjer det utrolige. Bestum scorer på sine 4 første skudd på mål hvorav dene ene ble annullert. Det sto 0-3 før Drammen våknet og begynte innhentingen. Før perioden var over ble det 3-3, men Bestum satte nok en altfor enkel scoring før periodeslutt, 4-3. Drammen holdt følge og ledet underveis 7-6. Men baklengsmålene må dessverre Drammens keeper ta på sin kappe. Han hadde overhodet ikke dagen. Bestum scoret gjorde 8-7 på et udekket distanseskudd som gikk midt i mål. De traff heller ikke hardt på 9-7 der ballen fikk smette inn keeperhjørnet. Det nærmet seg slutt på spilletiden og Drammen måtte skjerpe seg. Vi presset på de siste 4 minutter med 5 spillere og de siste to med 6 spillere på banen. Det førte til en redusering 28 sekunder før slutt.

Speaker.no: Kvalifisering 4.divisjon
Bestum: Kvalikk mot Drammen 2