lørdag, april 07, 2007

Skuffende serieavsluttning

Drammen Devils Alliansen avsluttet serien 2006/2007 for en drøy uke siden mot Utengens ballgutter. Suste seriekamp ble kanskje den verste etter en lang og trøblete sesong for Alliansen. Vi har aldri tapt for Utengen tidligere og burde ikke gjøre det nå med det mannskapet vi klargjorde til kamp i St.Hallvardhallen.

1.periode
Det begynner bra og vi legger et visst press på Utengen. Men vi bommer mye i passningspillet og deler ut gode overganger til motstanderen gang på gang. Simple mål og mye utur fører til at perioden blir et mareritt. Utengen får vende opp med mann i ryggen 4 meter fra mål og sender lompe langs gulvet forbi forsvaret og keeper, 1-0. Upresset sparker #33 Petter ballen i eget mål! Plassert foran keeper og uten press treffer han ballen perfekt med skoa slik at ballen går via krysset og inn. 0-2 etter en periode der Utengen vokste seg farlig samtidig som Devils spilte verre og verre.

2.periode
Devils mistet troa i kveld. Det ble ikke bedre når Utengen setter to nye scoringer langs gulvet. Den første smatt inn keeperhjørnet på høyre side mens den andre kom på venstre side og var et håpefullt skudd fra midtstreken. Til slutt fintet vi selv bort to spillere slik at Utengen fikk all tid og rom for en tversover passning og direkte skudd, 5-0. Vi ga aldri opp selv om dette ble sesongens store nedtur. Men det stemte bare ikke og selv hvor mye vi ville få til noe så ville ikke vårt spill sitte. De fem siste minuttene var vi tilbake der vi skal være. Vi presset Utengen hjem i eget forsvar og fikk et frislag i en fin posisjon. #20 Glenn vendte opp og presset skuddet sitt inn, 1-5. Kort etter ble #36 Johnny spilt fri og han satte balle perfekt i mål. Det er første gang jeg har sett ballen smette inn det ene krysset, stryke i nettet og komme ut det andre krysset, 2-5. Så tok vi ut keeper og presset Utengen sykt i to minutter.... bare sånn for moro :)

Vi kan helt klart spille bra innebandy om vi har dagen. Hvordan vi skal prestere optimalt når kampen starter er nøkkelen vi har manglet denne sesongen.