torsdag, september 20, 2007

Ingen god start

Drammen Devils Alliansen spilte 2-2 mot Comma Alliansen tirsdag og serieåpner med et poeng i lommen. Vi skylder på slitne ben etter åpningscup som var hovedårsaken til at vi ikke vant denne kampen.

1.periode
Vi kommer greit i gang og tar tak i kampen. Vi presser de til å kontre med lange oppspill. Comma Alliansen er kanskje det beste laget i 1.divisjon som mestrer dette spillet og de scorer først med denne spilleplanen. Angrepsmessig er vi i dag helt på jordet. Vi finner ikke ut av noe og mye virker dødfødt. #20 Glenn tar heldigvis og gjør det meste selv mot slutten av perioden. Han runder forsvaret og plotter inn utligningen 1-1.

2.periode
Perioden begynner bra. 2-1 målet var et vakkert angrep #20 Glenn avsluttet med scoring. Etter dette detter vi ut av det igjen. Det kan best beskrives at ballfører løper alene i en tunnel og medspillere holder kjeft bak buskene! Vi blir for avhengig av motstander må gjøre feil eller så man gjøre noe helt alene om det skal bli målsjanser. På de få muligheter vi skaper så bommer vi rått eller bena henger ikke med så det blir enkelt for Comma å slå kontra. Og selvsagt utligner de på en sprø situasjon. 3-2 mot får tredjemann tilfeldigvis ballen i bena etter hjørneslag. Han skyter og ballen styres inn på volley.

2-2 føles som et tap og Alliansen må sette spillet på plass igjen. Vi virket planløse og slitne i denne serieåpningen.