lørdag, september 27, 2008

Hva forventes?

Drammen Devils er igjen under mye press foran denne sesongen. Etter noen sterke sesonger er det mange som er i tvil om det er verdt å reise ut i St.Hallvardhallen for å se Drammen spille innebandy? Hva har skjedd med Drammen? Vi kjempet jo om opprykk for noen sesonger siden og nå tipper mange Drammen er ferdige i 1.divisjon.

Alder
Ja, spillere har blitt eldre! Det kan selvsagt kreve mer av hver enkelt, men samtidig fungere trygt og enkelt på grunn av mye erfaring. Drammen er uten ungdomsavdeling og må mobilisere det vi har av krefter fra en generasjon spillere som har rundet 30 år. Flere blir fedre og prioriterer innebandy mindre men når alle er på plass har Drammen kanskje divisjonens mest erfarne og poengkåte spillere i aksjon!
Poengligaen
Duoen Hasse og Tommi (bildet) sørget for bøttevis av mål og fantastisk angrepspill forrige sesong. Begge ble hedret som divisjonens topscorer og poengplukker (se DT). Begge er spilleklare og vil helt sikkert prege listen også denne sesongen. Tommi endte forøvrig på akutten etter serieåpningen mot Grei. Etter en takling i sluttminuttet ble Tommi liggende i mange timer. Heldigvis fikk vi se ham på bena og skrevet ut av sykehuset sammen med sportslig leder.
Forsvaret
Det ble 9 baklengs første hjemmekamp mot Grei. Igjen ser vi en tendens til å slippe inn 7-9 mål. Det er altfor mye og her blir vi avhengige av de beste bakspillere pluss en god kampdag! Se heller det posistive fra tribunen. Drammens kamper blir alltid målrike og spennende!
Sesongstart
6-9 hjemme mot Grei. Vi mangler referat fra denne og håper dette var en favorittseier. Undertegnede endte på sykehus etter et uhell i hjemmet. Da vi traff Tommi og sportslig leder var det få ord å få etter sesongåpningen. Heller ikke SMS'en inneholdt nok info. Derfor ser vi videre allerede på dagens kamp mot Korsvoll i Engebråtenhallen. Korsvoll er nyopprykket og tapte første kamp borte mot Nor92. Dette er en kamp Drammen bør vinne og vise at man ikke skal undervurdere Drammen i 1.divisjon. Igjen kræsjer denne kampen med familiesamvær siden den skal spille klokken fire en lørdag før høstferien. Så vi håper gutta har fått fri, spiller opp mot det beste og at det tikker inn et fint resultat ved middagstider!
Oppsummert
Vi har de beste poengjegere og må forvente en del mål. Som lag bør vi klare poeng borte mot Korsvoll i dag. Det blir en jevn divisjon og vi bør klare å henge med denne sesongen og ende over nedrykkstrekene.