fredag, august 15, 2008

1. og 2.divisjon bedrift

Drammen Devils stiller to lag i bedriftserie i Buskerud. Et lag i hver av divisjonene som administreres av Buskerud bedriftsidrettskrets.


Begge lag trener sammen en gang i uken. Nå sist mandag møtte 17 spillere så totalt har 24 spillere vist ansikt allerede denne sesongen hvor av fire fjes er nye. Det ventes flere tilbake fra ferie og andre gjøremål så vi har helt klart en fin bredde allerede i august!


På trenersiden har #20 Glenn trappet ned for å finne tilbake målteften. #7 Andreas har de siste treninger hatt treneransvaret men vi kan nå fortelle at ny hovedtrener er på plass.


Robin Kämpe er hovedtrener for Drammen Devils Alliansen denne seongen! Han er på plass mandag den 25. og får med seg Andreas Lundstad i trenerteamet. Robin har spilt en årrekke i Norge, alt fra eliteserie til bedrift og kjenner godt nivåforskjellene. Som trener har han trent Bærums Verk opp i eliteserien for noen sesonger siden. Med det greie ordtaket "det enkle er ofte det beste" tror vi dette blir et perfekt samarbeid og den beste trenerstøtte våre bedriftspillere kan få.
Serieoppsett er foreløpig ikke klart, men de første seriekamper starter trolig i midten av oktober.