torsdag, september 18, 2008

Maxi var igjen for gode

Første seriekamp mot Maxi 03 endte med tap 1-4 i Drammenshallen.

Vi kom svært dårlig i gang. Rekkene lignet ikke det vante og vi ble løpende veldig feil. Når passningspillet gradvis blir borte måtte vi krige for å ikke bli feid av banen.

1.periode
Markerings svikt og tapte dueller førte til at Maxi utnyttet rommene lettere. Tilslutt kom den store sjansen og de gjorde ingen feil. Det ble 2-0 til Maxi sånn plutselig i vår dårlige periode. Ingen sto frem og prøvde å få oss ut av uføre. Mange ble for stillestående og erkjenne at dette ble tøfft. Derfor var dette ikke ufortjent at Maxi ledet 3-0 til pause.

2.periode
Er man på hæla må vi krige oss inn i kampen igjen. 4-0 kom tidlig i denne perioden og Maxi kjente sikkert seieren var i boks. Vi kjempet og slet mot oss selv i dag. Når lite stemmer må man jobbe ekstra hardt og vi fikk rettet noe på dette. #30 Tom Roger reduserer til 1-4 med en markryper halvveis i perioden. Vi kjemper ut kampen men solide Maxi spillere har for god kontroll på sakene.

Maxi presset ofte høyt og det ble strekk i laget til Devils. Avstanden ble for stor for et godt passningspill og frakt av ball fungerte ikke noe særlig godt i gang. Vi ga aldri opp men Maxi gjør få feil som kan utnyttes. Da blir det ingen enkel kamp når vi skaper svært lite selv.