søndag, oktober 05, 2008

Bedrift 2 holder nullen

Drammen Devils Bedrift 2 møtte i dag Holtefjell i 2.divisjon. Med en debutant og fire frafall ble det vanskelig å kopiere den fine serieåpningen forrige uke. Vi måtte over til løpende bytter som rotet til formasjonene en del og kampen ble dessverre svært ujevn.

1.periode
Vi begynner greit men får ikke i tak i spillet på midten av banen. Glimtvis gjør vi alt rett og sjansene kommer deretter. #20 Glenn trenger heldigvis ikke mange mulighetene før det er scoring. Han setter 1-0 og 2-0 uten av Devils egentlig dominerer kampen. mot slutten er vi helt ute av formasjon og på det verste blir utspilt. #14 Tom står solid bak men kan lite gjøre når vi trår inn i keeperen målgaård for å redde skudd. Det blir straffe! Holtefjell drar finten ut mot høyre og siden #14 Tom er med på notene blir vinkelen altfor skarp. Når det under 1 minutt igjen av perioden scorer #20 Glenn et utrolig viktig mål. Et ekte hattrick og 3-0 ledelse var utrolig deilig før siste periode.

2.periode
Vi tetter spillet og fungerer bedre på plassene vi skal forsvare. Dermed kommer midtbanen mer med i spillet og skaper plutselig fine overganger som ender i målsjanser. #13 Geir scorer tidlig i perioden og kampen er i vår hånd. En fin scoring der vi sklir inn fra siden inn foran mål og får skutt. Holtefjell fra langt ufarlig. Det traff tverrliggeren og hadde minst like mange sjanser. Kampen svaiet for mye men effektivitet hadde Devils. #13 Geir punkterer dagens kamp med 5-0. Han får et nydelig pass som bare kunne styres ned i det nærmeste hjørnet. Devils vinner kampen 5-0 og det er veldig bra å holde nullen igjen!

Kampen er altfor rotete. Vi lager dette selv ved å ikke gjøre det slik skal selv om hensikten er god. Derfor roter vi det ofte til og inviterer motstanderen inn i kampen, men vi ruller og noen kjempefine angrep i ny og ne. Alle bør ta lærdom av en slik kamp og først være fornøyd når laget dominerer mer av de 40 minuttene. Resultat er særdeles bra og sørger for at Bedrift 2 har fått en kanonstart i 2.divisjon.

NB...beklager feil resultat er opplyst. Tverrliggerskudeet til Holtefjell er dømt inne og resultatet ble dermed 5-1!