Fantastisk innsats av damene

Lily (bildet) gledet seg fryktelig til Damenes serieåpning og til den dag hun selv kan spille. Lille Lily på 2 mnd måtte vente på kamspstart fordi Holmliajentene fant ikke frem til hallen. At de fant Glassverket idrettshall på Åskollen i Drammen etter kampstart kan de angre på i dag. :)

Drammens Damelag knuste Holmlias 2.lag og eide ingen respekt for damelaget fra norges mest meriterte klubb på damesiden!

1.periode:
Kampen bølget litt før Drammen plutselig var alene med keeper og noterte ned kampen første riktige målsjanse. Her løsnet sikkert mye fordi målene rant inn halveis ut i perioden. Angepsduoen Henriette Moen og Helle Lillejord var en konstant trussel og sørget for at Drammen scoret de to første målene i kampen (se video). Drammen vant perioden hele 5-1 og Holmlia virket rystet.

2.periode:
Holmlia startet sterkest og scoret først, 2-5. Men Drammen snudde sakte men sikkert perioden til 3-1. 8-2 målet hørte vi bare jubelen fra i det vi måtte forlate hallen.

Videon viser Drammens første seriemål i Oslo/Akershus-serien. Og det var en liten lekker scoring! Henriette frispiller Helle som scorer. Noen få minutter scorer Henriette selv slik vi har sett mange ganger før.

Drammen Devils vant helt klart kampen ved å kline til 110%! Holmlia virket hakket vassere teknisk, men denne fordelen sank i havet av krefter Drammens damer la igjen på banen. Drammens målvakt storspilte og imponerte de 15-16 tilskuerene. Laget fungerte fint sammen og debutantene var langt bedre enn forventet. Devils blir ingen kasteball i 2.divisjon om denne kampen danner grunnlaget for resten av sesongen!

Vi beklager å sitte på mangelfull informasjon om damelaget. Vi har misset og skrevet at Merete Derbakk er i svangerskapspermisjon. Det er feil og det beklager vi. Halve laget er nytt og det er flere nye nummer og navn å lære seg. Det kan fortelles at damelaget snart lanserer en egen lagside med informasjon om spillere, bilder og annet. Damelaget står foran en meget spennende innebandysesong vi håper å dekke så godt som mulig. Finner dere feil eller mangel på informasjon jenter så kan dere bare sende klubben beskjed.