lørdag, september 30, 2006

Vi lanserer DevilsOnline


Vi utvider vår hjemmeside i dag med DevilsOnline!

Foran denne sesongen har vi linket bort mye gammelt og utdatert informasjon. DevilsOnline blir nettstedet der dere skal finne informasjonen dere i dag savner.

Siden vi lanserer dette i dag så skal vi samtidig gi dere oppskriften til www.devils.as

Devils.as - Hovedsiden presenterer nyheter, kommende kamper, resultater og annet
Devilsbloggen - Bloggen er åpen for alle frivillige klubbmedlemmer som ønsker spre informasjon om klubb og innebandy
Devilsboka - Gjestebok som er åpen for alle
Devilsmedia - Video + bilder (bilder blir også spredd over flere sider)
Devilsshop - nettbutikk for klubbeffekter

DevilsOnline - Klubbinfo, historikk, fakta, kalender over aktivitet, påmelding, spillere, laginfo, resultater, tabeller, statistikk, meldinger, spørreundersøkelser og annet...

Spørsmålet er hvem og hvordan?
DevilsOnline åpner for at alle medlemmer i Drammen Devils kan administrere info om sitt eget lag! Løsningen er helt fersk og full av barnesykdommer, men det er et skritt i riktig retning. DevilsOnline består av lagsider og spillerprofiler.
Eksempel: www.gutt.devils.no
Her kan kan alle guttespillere, foreldre og ledere administrere sidene selv med passord. Spillerprofiler er ytterligere beskyttet av personlig passord og det som er kult er at spillere nå snart selv kan oppdatere egen spillerprofil!

Er du nysgjerrig og har lyst til å prøve ut lagsidene? Ta kontakt via webmaster@devils.as om passord. Det er om du ikke allerede har fått det tilsendt. Vi jobber med å sende ut passord via lagledere til klubbens spillere.

Sjekk ut DevilsOnline her