fredag, oktober 06, 2006

7 baklengs er for mye!

Om du ønsker å se et offensivt og underholdende lag så er Drammen Devils noe for deg! 3 av 4 forsvarsspillere i laget tilfører en offensiv kraft uten sidestykke. Men det svir bakover på banen og stakkars Jørn Kristensen fikk mer enn nok å gjøre mot Bærums Verk. 7 mål baklengs på hjemmebane holder ikke mål!

1.periode:
Bærums Verk får en kanonstart og Stellan Kinell ryster gamleklubben Drammen ved å score når kampen er såvidt 1 minutt gammel. Drammen tar tak i kampen og presser Bærum tilbake. Dermed blir dette en omgang Bærum får kjøre kontra gang på gang slik at lettbente Stellan kan øke ledelsen til 2-0 etter 7 minutter. Drammen jobber disiplinert og det henger en scoring i luften. Men Bærums målvakt Anura Bellis stanser alle Drammens forsøk på en ypperlig måte. Samtidig spiller lagkaptein Kent Allen feigt og haler ut tiden slik at perioden ender 2-0 til Bærum.

2.periode:
Radarparet #18 Ahola og #77 Wallander i Drammen snur kampen tidlig i denne perioden. Gutta scorer hvert sitt mål etter passning fra hverandre. Ahola tar kjøkkenveien, 1-2. Calle bruker sin velkjente slegge, 2-2. Så plutselig snubler Geir Luytkis inn ballen for Verket. Han får gå uhindret inn i boksen og får såvidt kølla på passet inn i målgården. Ballen triller utrolig nok under kroppen #1 Jørn som også får svære Luytkis over seg. Minuttet senere øker Per Wangersjø ledelsen til 4-2 for Bærum. Også dette er en tidligere spiller i Drammen som kjenner forsvaret vårt for godt. Bærum skal ha honnør for enkelt og direkte spill i denne perioden. I perioder lignet de fjorårets utgave av Drammen Devils. Halveis ut i denne perioden kommer Drammen tilbake igjen. #77 Calle scorer sitt andre 3-4. Drammen presser på. #83 Joonas er en meget viktig tilvekst i Drammen. Han er en tryllekunstner med ball, målfarlig og passningsikker. Han sørger for 4-4. Hver utligning skapte ro i laget og blant Devils tilhengere på tribunen. Selv om Bærum var konstant under press gikk de opp i ledelsen gang på gang. Andreas Holmberg sender Bærum i ledelse og ledelsen holder ut perioden.

3.periode:
#18 Ahola vekslet side og satte en perle av et skudd i krysset, 5-5. Drammen var igjen i kontakt og fortsatte med å presse Bærums Verk. Så kommer noen episoder man dessverre aldri blir foruten i spillet innebandy. I 4 mot 5 er det Bærum som scorer. Ja, Drammen skapte flust av målsjanser, men ballen ville ikke inn i dag. Bærums notoriske målscorer våkner til live og kontrer inn 6-5 i spill 4-5. Drammen jakter nok en utligning og øker risikoen ved å ligge høyt i banen. Ballen er skikkelig på farten men nekter å bli fanget av nettet. I steden tar den en pause liggende oppå målburet til Bærums Verk. Dommerene kom nå igjen i fokus. De overser flere regelbrudd begge veier og denne siste blir avgjørende. Bærums kontrer og Terje Hansen tar tydelig ned langspassningen med høy kølle. Ballen spretter i bakken og han treffer urent på halv volley. Skuddet treffer igjen gulvet og får en heldig bue over keeper, 7-5. #17 Anders og #83 Joonas bommer stygt på åpent mål. Sistnevnte er tydelig forbannet over de misbrukte sjanser, men får ristet av seg frustrasjonen og setter neste målsjanse få sekunder etter missen, 6-7. Det er nå 6 minutter av kampen og Drammen presser perioden ut uten uttelling. Bærums Verk jubler til slutt når de klarer å ri denne seieren i land.

Resultater og tabell: 1.divisjon Østlandet
Kampfakta: Drammen Devils - Bærums Verk
Statistikk: Herrer A 2006/2007

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Oj efter att jag läst detta inlägget har jag fått mig en rejäl "knäck". Jag visste inte att vi i Bærums Verk var "ett feigt spillende lag med flaks och dommarna så mycket på våran sida att det avgjorde kampen"
Trist läsning måste jag säga...
Undrar om ringwall var sur över vårat "turspel" eller över att drammen i denna matchen inte gjorde som han sa! Det framgick ganska tydligt nere på plan vad han vlle...tyvärr var det ingen av drammens-spelarna som lyssnade på honom fast att han skrek över hela planen...
så det var ju tur kanske???

mandag, 09 oktober, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home