mandag, oktober 30, 2006

Tredje strake for B-laget

B-laget startet oppladningen til årets tredje seriekamp fredag formiddag, med den tradsjonsrike fredagslunsjen. En drøy times prat om alt og ingenting, samt konsumering av de herligste matretter la grunnlaget for sesongens tredje strake seier lørdag formiddag.

Sagene IF 4(!) var rundens motstander for Kaptein Frodes mannskap, som nok en gang kapret alle poengene. Sagene ble beseiret 3-4, i en kamp som ble mer spennende enn nødvendig på slutten. Det virket som om avslag klokken 09.30 i Bjølsenhallen var litt i tidligste laget, for innledingen på kampen var rett og slett grusomt dårlig. Bakover på banen gjorde vi mange personlige feil, mens det sviktet fullstendig foran motstanderens mål. Det gikk mer eller mindre fint, til det kun gjenstod sekunder av første periode. Da utnyttet hjemmelaget en feil i forsvaret vårt, og tok ledelsen 1-0.

I andre periode hevet alle mann seg betraktelig, noe som ga god uttelling foran mål. Devils vant perioden 0-3, etter scoringer av #76 Geir Inge Johanson (1-1), #50 Polakk-Petter (1-2) og Anders Olsen (1-3). Denne gode perioden reddet seiern for bortelaget, som virkelig var ute å kjøre igjen i siste periode.

Tredje periode startet på best tenkelig vis, ved at lagleder #11 Thor Arne Hanssen økte ledelsen til 1-4. "Totti" kom på et velkjent løp langs venstre side av banen, og plasserte ballen utagbart i nærmeste vinkel. Anders Olsen kommenterte at han synes hele scenen var som en reprise på NRK, med andre ord noe han hadde sett mange ganger tidligere.

Scoringen var stort sett det eneste å glede seg over, i en periode hvor vi pådro oss hele tre utvisninger. Thor Arne Hanssen måtte ta seg en hvil på sidelinja etter å ha stått for nær på frislag, Kaptein Torgesen fordi han hadde litt mer robust fysikk enn motspilleren han stoppet og Geir Inge Johanson fordi han var uenig med dommern.

I løpet av tredje periode reduserte Sagene ved to anledninger, og sørget for at sluttresultatet ble 3-4.

Neste seriekamp for B-laget er 12. november kl. 15.30 i St. Hallvardhallen, mot Akerselva IK 4.