søndag, oktober 29, 2006

Fra Himmel til Helvete!

I dagens kamp mot Maxi ble det medlemmer av Drammen Devils som scoret målene. Vi har spillere representert på begge lag og når Alliansen skal tape er det kanskje en liten trøst i at det egne medlemmer som avgjør :)

#20 Glenn (bildet) braket sammen med en Maxigutt og knakk kjeven. Han overnatter på sykehuset og trenger din støtte på SMS (93221241) før legene gir ham svar i morgen på hvor ille skaden med kjeven er. God bedring Glenn!

1.periode
Drammen gjør sesongbeste og rundspiller Maxi! Selv om Maxi hadde to-tre farlige kontringer så eide Alliansen denne perioden. Vi skapte haugevis av målsjanser og presset Maxi til å gjøre feil på feil. Målvakten sto godt og reddet en masse store sjanser. Først når passningen blir perfekt åpner buret seg slik at #9 Thomas kan smelle inn 1-0 ledelse. Deretter ble #20 Glenn spilt opp som støtte og han fyrte av på direkten. Ballen satt klistret i krysset og Devils ledet meget fortjent. Samme spiller ble alvorlig skadet i det dommeren blåste til pausen. #20 Glenn fikk hodet til en Maxi spiller i halsen og under kjeven. Det knakk i to tenner og blodet rant. Vi forsøkte å oppmuntre oss selv med at 5-1 hadde vært mer riktig etter den gode første perioden.

2.periode
Hovedtreneren reiste til legevakten mens gutta sto igjen med blandede følelser. Vi roterte på rekkene for å fylle tomrommet etter Glenn, men det ble bare vondt verre. Plutselig klarte vi ikke å utnytte bredden i spillet og surret bort ballen slik at Maxi fikk låne ball oftere. Alle feilene gjorde oss dårligere og dårlige. Tilslutt så vi ut som rundingsbøyer. Hele perioden ble preget av mange avbrudd. Voksne menn skrek og jamret seg for det minste slik at det var riktig flaut til tider! Første reduseringen var skudd uten press og ballen kilte seg inn over låret på #72 Fredrik. Neste ball trillet forbi to spillere og latmannsspiller uten navn sto plutselig alene med keeper,2-2. Tilslutt gjorde Jon Roger Evensen et soloraid som fikk en fantastisk uttelling. Jeg har aldri sett noe lignende fra Jon Roger som virkelig knallet ballen inn i vinkelen i full firsprang, en kanonscoring! Maxi vokste stort i 2.periode men spilte aldri noe god innebandy. Laget har målscorere som setter sine sjanser og Devils er meget skuffet etter å tape noe vi dominerte spillemessig de første 20 minutter.