søndag, oktober 22, 2006

Alliansen slapp med skrekken

Drammen Devils Alliansen møtte Bravida til kamp i Drammenshallen lørdag. Bravida spiller typisk bedrift med tett forsvar, tøffe dueller, lange oppspill og "bandy" avsluttninger. Alliansen jobber med det motsatte og bommet rått i dag fordi motstanderen presset uventet høyt.

1.periode
Vi får rett og slett ikke til spillet vårt! Løpene er der og innsatsen er god, men Bravida fikk oss stresset så vi somlet slik at farten på ballen ble tregere. Bravida kunne hele perioden dukke opp fra intet og skape målsjanser. Devils ble for foutsigbare og det var vanskelig å få skutt via deres tette forsvar. I et bytte bommer vi på et tilbakepass og Bravidaspillere får fri vei på kasse. Han runder keeper og gir Bravida ledelsen til pause.

2.periode
Et langt oppspill ender hos samme målgjører som i første. Han får runde 2 forsvarere og avslutter som man gjør på første tee på Skoger golfbane. Han skulle vært stoppet tidligere og nok en forsvarsmiss notert. Heldigvis svarte vi raskt på tiltale. #9 Thomas skjøt lavt og ballen kilet seg utrolig nok inn via forsvaret og keeper. Så presset vi på men skuffet oss selv gang på gang. Lite stemte i dag. Men heldigvis kunne vi juble over utligning ved #30 Tom Roger. Han fikk "skyt" ordren 30 cm fra øregangen og fyrte av en lav ball som snek seg inn på en dekket keeper, 2-2. Så kunne vi jakte seier, men Bravida farlige på kontringer. De kom i denne perioden alene med keeper to ganger og takket være banens beste holdt vi oss inne i kampen. Kun minutter før slutt og mye stress så pådrar vi oss en to minutter. Dermed maktet vi ikke å stjele seieren i dag og må innse at det ene poenget var mer enn fortjent.