torsdag, oktober 26, 2006

Begynner klatringen i dag?

Drammen Devils møter Holmlia på bortebane i dag klokken 19:00. Vi som har fulgt disse oppgjørene tidligere vet at dette blir et jevnt og spennende. Ryktene sier Holmlia er svekket, men Drammen Devils har ennå ikke overbevist. Devils er på 6. plass mens Holmlia ligger plassert på 7. plass.

Vinner Drammen kan det føre til at laget klatrer til en 4.plass. Det krever at serieleder Nor92 slår en annen favoritt Grei på bortebane. Målløs spiller ikke i dag og blir passert med seier.

Nordicbet: Holmlia - Drammen Devils 2.80 - 6.70 - 1.55

Drammen er notert som favoritter på oddsen, men mange tviler nok sterkt på dette. Devils scorer garantert mål men er blitt samtidig kjent for å slippe inn mye baklengs. Holmlia scorer færrest mål i 1.divisjon, men har ikke blitt overkjørt av noen lag ennå. kampen blir trolig enda jevnere enn Grei - Nor92 som også spilles i dag.

Av "insideinformation" kan vi røpe at Drammens spillere har til gode å føle at de spiller bra som et lag. Enkeltspillere gjør fantastiske ting med ballen og ballsikkerheten er tilstede. Det er samspillet under ny ledelse som tar tid for Drammen Devils som er forhåndstippet til å kjempe i toppen av 1.divisjon. Løsner dette mot Holmlia vinner Drammen som de vil, men skubber Holmlia Drammen ut av rytme blir kampen avhengig av de enkelte prestasjoner i kveld!