tirsdag, november 28, 2006

Bærums Verk

Devilsjentene festet hardt på Julebordet og dro dagen etterpå til Rykkinhallen for å spille mot Bærums Verk. Jentene klinte til vant overbevisende mot rival Bærums Verk med siffrene 13-4! Les mer om kampen her

Nykommeren Helle (bildet) har styrket laget denne sesongen. Hun har satt 8 mål og 3 assist på 5 kamper for damelaget og topper dermed statistikken.

Herrelaget skal også til Rykkinhallen 7.januar og møte formlaget Bærums Verk. Om deres herrelag fortsatt leder 1.divisjon østlandet får vi svar på søndag. Da møter Bærums verk Nor92 i Rykkinhallen for toppoppgjør. Vinneren tar juleferie som serieleder.

Drammen tapte som kjent hjemme knepent for Bærums verk og vi som lurer på hvorfor har kanskje fanget opp et svar.

De siste resultater for Herrer A og B er meget overbevisende. At Ribbungene skryter av kondisjonen til Drammen og Totti forteller oss en del. Devils har trent knallhardt i høst. Foran kampen mot Målløs og Ribbungene forrige helg fikk herrespillere en pustepause som ga resultater. 28 mål på 2 kamper samme helg støtter opp om det. Etter kommende helg er det en avgjørendende juleferie. Hvordan skal vi vedlikeholde kondisjon og samtidig ha det rette overskudd når vi reiser til Rykkinhallen 7.januar?

Spørsmålet får kanskje svar i Devilsforum

Jentene har bevist at det går an å danse hele natten og vinne kamper dagen derpå. Dette fungerer neppe i 1.divisjon herrer. Bærums Verk har et herrelaget på toppen av tabellen og et damelag i bunn.