onsdag, november 01, 2006

Elendig forestilling

Drammen Devils Alliansen leverte en meget svak forestilling mot Comma Alliansen i Mjøndalenhallen i går. Vi fant aldri frem det vi kan og slet spillemessig i angrep og forsvar.

1.periode
Comma Alliansen begynner å pole langspassninger med en gang og treffer. Ballen faller mellom back og keeper slik at det holder med en styring. Ballen triller sakte over streken og Comma Alliansen tar ledelsen etter et 1 minutt. Devils forsøker å komme tilbake, men det butter skikkelig. De farligste avsluttninger settes høyt over mål og det er for trangt i boksen foran kasse. Rett før pause krangler #8 Espen inn ballen og utligner.

2.periode
Vi skaper ikke trygghet og feiler gang på gang. Comma vokser på dette og lurer oss med sine langpassninger. To nye langpass og klønete dueller fører til at Comma tar ledelsen 2-1 og 3-1. Et altfor foutsigbart spill fører til at Devils stanset enkelt og langskuddene fyres langt over mål. Men plutselig sitter et blindpass foran kasse til #16 Jan Ivar som på direkten treffer perfekt. Ballen smeller i mål, 2-3. Spillet er masete og ingen får til noe ekstraordinert i alt rotet. Heldigvis klarer #31 Geir å kile inn en ball som passerer målstreken de nødvendige centimetre. Utligningen sørger for at kampen ender 3-3.

Vi kan røpe at Devils overhodet ikke taklet spill over knehøyde og delte på ballbesittelsen de ganger ballen lå på gulvet. Summen av dette betyr at Devils stjal et poeng i denne kampen med litt hell på slutten. Avsluttningene er unøyaktige og forutsigbare. Det samme rammet passningspillet som igjen fører til stor usikkerhet og liten selvtillit. Dette retter vi opp til neste kamp mot serielederen Admiral

N3sport.no: Tabell 1.divisjon bedrift