onsdag, januar 17, 2007

Alliansen scoret 8 mål

Alliansen plantet ballen i tverrligger tre ganger og den samme ballen traff stolpen to ganger. Bravida ble til tider overkjørt og igjen var spørsmålet om Alliansen snart skal begynne å score mål igjen.

Lagkaptein #42 Vegar (bildet) var tilbake fra lang juleferie og kampklar mot Bravida. Hans innstilling er gull verdt for laget og noe skjer hver gang denne mannen entrer areanen.

1.periode
En tidlig scoring igen og denne gang satte #96 Thomas ballen i nettet på en av våre første målsjanser. Bravida svarte ved å utnytte en miss i forsvaret, 1-1. Devils var det førende laget og sskapte flest sjanser som #96 Thomas utnyttet mesterlig. Han scoret på straffe og satte en totalt 3 mål før pause. Bravida hang med fordi vår ene rekke lot de slippe til litt for enkelt i 1.periode.

2.periode
Begge rekker løftet seg i denne perioden og spilte god innebandy. #42 Vegar økte til 4-2 med et fint langskudd. #36 Johnny og #4 Tor Erik sørget for tre sårt savnede spillemål. Bravida ble overspilt og gjorde ikke annet en syte når de ble fratatt ballen. #7 Andreas satte også ballen i nettet fra frislag så resultatet ble 8-2 til Alliansen.

Alliansen fant tilbake noe av det gamle og det løsnet fremover. 8 mål på førti minutter er ikke daglig kost for gjengen som scorer færre enn dette selv på trening :)