onsdag, januar 10, 2007

Tap for Sirius

Drammen Devils Alliansen slet med å sette sjansene mot Sirius og tapte 3-1 i går kveld.

1.periode
Alliansen scorer etter bare noen sekunder. #66 Tore Martin glir inn bak mål og finner #31 Geir foran mål. På direkten sitter ballen og Alliansen får en tidlig ledelse. Noen minutter senere spiller #96 Thomas fri på åpen kasse og det burde ha stått 2-0. Drammen var best de 10 første mens Sirius tok mer over i siste del av perioden. Etter noen undøvendige sjanser utlignet Sirius til 1-1 som ble pauseresultatet.

2.periode
Vi starter klart best og setter to baller i tverrligger. En meget god keeper hos Sirius gjorde ingen feil idag og reddet mesterlig både lave og høye baller. Midt i perioden gjør vi et alt for tregt bytte. Ingen rekker inn på midten da Sirius slo hjørneslag fra vår halvdel. #22 Erik ble stående alene med to spillere og kunne lite gjøre med skuddet som på direkten ble skutt i mål. Spillet til Alliansen ligger fortsatt under forventningene i kamp og dette ble spillemessig for svakt. Kampen ble punktert med 3-1 av Sirius.

Kampen var veldig jevn. Alliansen hadde flest målsjanser mens Sirius løp mer og gjorde ting enklere. Resultatet kunne fort vært noe helt annet om Alliansen hadde hatt målteft.