mandag, januar 15, 2007

Medaljene glapp

Drammen Devils hadde sjansen mot Bærums Verk og nå hjemme mot Nor92 Tigers til å henge med helt i toppen. Gårsdagens 3-8 tap mot Nor92 fører til at vi er hektet av kampen om medaljer.

8 baklengs på hjemmebane har vi lest før og det var ikke dagen for å håpe noen færre. #67 Robin fikk avrevet korsbånd og måtte forlate de bakre rekker i 2.periode. Veteranen hadde akkurat utlignet til 2-2 og må nå ufrivillig legge opp. Vi spilte resten av kampen med tre forsvarspillere.

Mot slutten av 2.periode avgjøres kampen kanskje kampen. Nor92 øker til 4-3 og 5-3 rett før pause. At vi spesielt ikke dekker opp og følger med på frislaget som førte til 5-3 er meget svakt forsvarsarbeid (av alle 5 på rekka).

Det fine å se i dag er en sint landlagssjef Ringwall som ikke har tenkt å gi opp. Så lenge ballen er i spill er det håp....en herlig innstilling. Djevlene gir alt i starten av 3.periode og sammen med de andre periodene skapes det nok store målsjanser til å klare 10 mål eller bedre. Men i dag møter vi et godt forsvar og skuddene våre sitter ikke som de skal. Vi blir for dristige og siste mann forsøker å holde ballen inne på motstanders banehalvdel men feiler. Nor92 kommer alene med #1 Jørn som er sjanseløs på 6-3. Drammen bommet så på straffe og det samme gjorde Nor92 noen minutter senere. 0-3 var ingen kollaps i mine øyne, men et offensivt lag som satset alt på å hente inn 3-5. Drammen Devils prøvde gang på gang å komme tilbake men ble hardt straffet for feil og for offensivt spill.

Lokaloppgjøret Drammen - Nor92 inneholdt det meste igjen! Denne gang virket begge lag bedre enn de forrige møtene. Nor92 er sterkere i bredden og har funnet sitt spill som har gitt resultater. Drammen løper flere kilometer lengre, skaper masse offensivt og viser en innsats som holder hele kampen. Nor92 ligger bak Bærums Verk og kan klare opprykk om målsforskjellen endres i løp av de siste kampene. Vi må være ærlige! Disse lokaloppgjørene vil vi ha neste sesong også!