tirsdag, desember 05, 2006

Devils til Drammen kommune

I går ble de siste viktige papirer undertegnet som gjør Drammen Innebandyforening til medeier av Berskaug idrettshall! (Bildet viser skissen av fantastiske Oppsal Arena)


Drammen IF, Åssiden IF, Drammen Idrettsforening og Buskerud mosjon og bedriftsidrettskrets stiftet mandag selskapet Berskaughallen AS som skal bygge Berskaug idrettshall i Drammen. Kommunens nye treningshall skal stå ferdig bygd til neste sesong. Det vil si rundt august 2007!

Dette er meget store og gode nyheter for Drammen Devils! Berskaug er et attraktivt sted for idrettsanlegg og kampen om hva som skal bygges på tomten har vart lenge. Som medeier i ny idrettshall så vil det føre til fordeler for innebandyen i Drammen. Styret og klubben satser stort på dette prosjektet som vil oss mer halltid i kjernetiden. Klubben har i dag halltider i St.Hallvardhallen, Drammenshallen, Mjøndalenhallen og noen strøtimer i resterende anlegg. Konkret som medeier får vi en fjerdedel av kjernetiden i Berskaughallen. Det betyr at vi kan leie hallen i de beste treningstider! Og vi ikke minst utøvd vår idrett i klubbens kommune Drammen. Hallen vil ha to baner der håndball og innebandy blir de største idretter. På dagtid leies hallen av skoler i nærmiljøet. Alt overskudd på driften av hallen skal går til oppgradering og vedlikehold. Dette vil bety meget gode forhold for innebandy de neste 10 år!

Devilsforum: Denne julegaven overgår alle andre bløte pakker

Les også

Drammen idrettsråd: Flerbrukshall på Berskaug om et år
Dt.no: Jubler for hallkupp
DT.no-arkiv: Stadion og idrettshall på berskaug?