onsdag, februar 21, 2007

#18 Tommi Ahola

Det er kanskje på tide å sette av litt tid til å beskrive hva Tommi Ahola presterer for Drammen Devils siden han signerte sommeren 2005. Finnen har ikke e-post og vi har derfor ikke fått ham til å svare på 10 spørsmål slik mange andre har gjort.

Ahola vant poengplukkeren i 1.divisjon østlandet forrige sesong og ser ut til å klare det samme denne sesongen. Vi spurte Coach Ringwall før sesongstart om Drammen Devils ville bli avhengig av Ahola's evner til å plukke poeng og fikk til svar at det legges vekt på lagets innsats og ikke enkeltspillere. Men det er vanskelig å la denne spilleren bare få en setning i kampreferatene. Nå sist mot Holmlia gjorde han 12 poeng og laget scoret 14 mål!

Tommi kan nesten gjøre alt på innbandyen men å etterfylle olje på bilen er visstnok ikke enkelt :) Man må kanskje ofre noe utenfor hallen for å bli en magiker i idrettshallen? Jeg påstår Ahola er den beste spilleren Drammen noen gang har hatt! I Drammen Devils vil han bli en spiller vi aldri kommmer til å glemme. Om Tommi klarer flere poeng de 4 neste kamper rykker han nærmere suverene Raymond Evensen. Fjerdingbyspilleren gjorde utrolige 89 poeng sesongen 2001/2002 leder statitikken langt foran neste mann. Ahola blir beskrevet i forskjellige kampreferat landet over, men tangerer han rekorden til storebror Evensen tar han plass i historiebøkene til innebandynorge.

Det er ikke for tidlig å hedre innsatsen tidligere sportslig leder Tommy Kristiansen la i overgangen til Tommi Ahola. En stor takk til deg Tommy fra oss som elsker innebandy og nå slipper å reise flere mil for å se en "outstanding" spiller.

Jeg har ikke sett alle kampene, men alle hjemmekampene i St.Hallvardhallen siden debuten i 2005 har jeg sett. Nå sist mot Holmlia merket jeg meg nok en strålende innsats av Ahola som ble notert med 4 mål, 8 assist, 2 straffebom, to minutter ufrivillig pause og en sjauejobb som svettetørker :)



Innebandy.no: Statistikk 1.divisjon østlandet 2006/2007
- Ahola leder med totalen 63 poeng, men har også flest mål og assist (Mangler 4+8 fra siste kamp 18.2)
Devilsforum: Har du hørt om Ahola?
- Tror du rekorden blir tangert denne sesongen? Hva synes du om Ahola prestasjoner denne sesongen? (NB...personlig trakassering blir slettet)

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Man kan vel ikke sammenligne dette med Raymond Evensens rekord. Da dette er i Østlandserien, og Raymonds rekord er i Eliteserien. Det er forskjell på disse nivåene.

onsdag, 21 februar, 2007  
Anonymous Anonym said...

Man kan ikke sammenligne dette med Raymond Evensens rekord. Da dette er i Østlandserien, og Raymonds rekord er i Eliteserien. Det er forskjell på disse nivåene. Dette blir nesten for dumt.

onsdag, 21 februar, 2007  
Blogger Drammen Devils said...

Raymond spilte i 1.divisjon i 2001/2002 for Fjerdingby

torsdag, 22 februar, 2007  
Anonymous Anonym said...

Helt rå video. Utrolig bra. Hadde det vært mulig å se han skifte også?

torsdag, 22 februar, 2007  
Anonymous Anonym said...

Keepern er bra!

tirsdag, 27 februar, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home