søndag, september 23, 2007

Drammen mot Homlia

Drammen serieåpnet i dag mot Homlia i St.Hallvardhallen. Damelaget vant sin kamp mot Asker tidligere i dag med siffrene 4-2. Spørsmålet nå var herrelaget kan vinne sin første?

1.periode
Kampen begynner perfekt for Drammen som får puste og føle på kamptrykket igjen. Det er en stund siden siste seriekamp og oppkjøringen har vært svært laber med mangel på viktige treningskamper. Drammens nye hovedtrener Hans Sandberg ser ut til å fått stablet to slagkraftig rekker på bena og tar føringen i kampen mot Homlia. Det første målet kommer når det er 20 sekunder av kampens første overtallspill. #18 Tommi spiller opp #77 Calle som feier inn 1-0 på en utspilt målvakt. Holmlia utligner nå de kommer i overtall mens Drammen tar nok en gang føringen i sitt neste overtallspill. #9 Henrik plotter ballen i nettaket etter en gratissjanse. Holmlia kommer tilbake selv med en straffemiss. 2-2 ender en god periode der hjemmelaget hadde et knepent overtak.

2.periode
Det er også jevnt i 2.periode men Drammen roter bort sine målsjanser og Homlia setter de. Etter 3 kjappe leder Holmlia 5-2 og det ser stygt ut. Kanskje Drammen mangler kondisjon til å henge med dette? Holmlia kommer til Drammen med tre rekker og flere unge talentfulle spillere. Men selv om Homlia fester grepet slår Drammen tilbake. Etter noen fete sjanser sitter den endelig. #17 Anders feier inn en markkryper og reduserer til 3-5 før hvilen.

3.periode
3 periode starter med noen store sjanser til Drammen, men det måtte en Holmlia utvisning til for at Drammen skulle lykkes. Tommi Ahola, som denne kampen stod for 5 assist, fikk god tid på venstrekanten, og passet til #91 Geir, som kunne legge ballen i mål, bak en utspilt Holmliakeeper, som forøvrig stod en god kamp. Etter dette virket det som om Drammen virkelig fikk blod på tann, og spilte til tider virkelig god og effektiv innebandy. P.g.a. skader og sjukdom, så spilte Drammen hele 3 periode med bare 3 forwarder og 3 backer, og disse fikk virkelig spillet til å sitte. Først krangler #77 Calle inn en ball, som går under keeper, før Holmlias Simen Skaug, får 5 minutter for hardt spill. Da gjennstod det ca 10 minutter av kampen, og Drammen fikk en gylden sjanse. I dette overtallet, så scorer Drammen 2 ganger. Først et herlig skudd av #17 Anders Olsen, så krangler #16 Hasse inn en ball, eller en lekker passning fra #18 Tommi. Dermed så ledet Drammen plutselig 7-5. Holmlias beste spiller #91, scorer igjen en kanon scoring, 4 mål, setter ungutten denne kampen. Holmlia reduserer enda engang når det gjennstår litt over 2 minutter...Men denne kampen ville Drammen vinne. Vi topper med det vi har, og rett etter reduseringen så klarer Spillende trener #16 Hasse og kjempe ballen i mål... 8-7 Holmlia kaster på det de har, og jakter utligningen...men slitne Drammensspillere løper og kjemper kun på viljen. Holmlia får noen sjanser, men klarer ikke å score på Drammen. Dermed så vinner Drammen serieåpningen, og var veldig fornøyde med dette. Holmlia var et godt lag, og løp til krampa tok dem....