fredag, september 21, 2007

Nye lokaloppgjør

Da Nor92 rykket opp eliteserien trodde vi at det ble slutt på spennende lokaloppgjør! Neida, Nor92's damelag rykket ned fra 1.divisjon og er nå i samme divisjon som Drammen Devils.

Nor92 Tigers gjester først St.Hallvardhallen 9.desember mens returoppgjøret spilles i Solberghallen neste år. Dette er kampene du bør få med deg denne sesongen! Hvem er best av damelagene denne sesongen?



Nor92 står registrert med 3 nye nokså ukjente spillere, men har beholdt veteraner som Janne Møller og Siv Hunnestad. Begge har passert 140 kamper for klubben og er lagets viktgste spillere. Drammen har samme tropp som i forrige sesong overrasket mange med å kjempe i toppen av 2.div. Lagets komet Helle Lillejord kan bare bli enda bedre denne sesongen og kan score mot alle motstandere. Ditte Hviid er ny i damelaget og er faktiskt klubbens første spiller fra Danmark. Vi ønsker henne og damelaget lykke til på søndag da lagt serieåpner hjemme mot Asker.
Mange har sikkert fått med seg at Sagene har trukket sitt lag fra eliteserien. Klubben beholder sitt 2.lag i 2.divisjon og blir da naturlig nok skyhøye favoritter til å vinn serien.
Resten av seriespillet kan du følge her