onsdag, oktober 08, 2008

Stygge tall for bedrift 1

Det er ikke ofte motstanderen fyller på flere navn enn Devils på kampskjema! Scandinavian Branch var fryktelig forsterket fra forrige sesong og ble to numre for sterke tirsdag kveld.

1.periode
Kampen begynner 5 minutter for tidlig og vi mister viktig oppvarming. Vi ble presset med en gang og skjønte vel tidlig dette blir tøfft. Men respektløst tar vi ledelsen. Vi fighter oss i angrep og kommer til svasluttninger. #31 Geir prikker inn 1-0 i lengste stolperot på en dekket keeper. Dette så vel og bra ut frem til Scandinavian presenterte et fyrverkeri av noen mål! Både 1-1 og 2-1 smalt inn i lengste kryss fra meget skråvinkel. Så drepte de vår selvtillit med 3-1 og 4-1 kort etter. Alle målene kom på direkte skudd. Entouch spillet til Scandinavian gjorde at de gjorde alt mulig raskere og Devils hang ikke med i svingene. Perioden endte 1-5 og endte som et mareritt.

2.periode
Vi nullstiller for å vise vi kan matche motstanden noe bedre. Perioden blir langt bedre men vi får ikke stilt inn skuddet raskt nok og de blir gang på gang blokkert bort. Kun #36 Johnny klarer å kile inn et skudd til redusering. Utover dette var Scandinavian mer passning- og skuddsterke, de løp noe lengre og var et av de bedre lag vi noengang har møtt i bedriftserien. De vinner perioden 2-1 med mål som kan beskrives slik. Løp bak mål og passning inn fra hjørnet. Der står en spiller dekket av 3 spillere og klinker inn ballen på hel volley så kjapt at vi bare kikker på hverandre og skjønner ikke bæra. Slike millimeter passninger er ikke daglig kost. Kampen ender 2-7 og det er godt klokka er 22:30 så senga er neste stopp :)

Vi møter et lag som spiller ballen raskere, løper noe mer og takler hardt der man må. Vi innser at vi trolig aldri kan dominere mot et slikt lag uten mange timer med hardtrening. Heldigvis føler vi ikke at vi blir helt rundspilt fordi vi kan sakene våre greit....i et tregere tempo. Vi skapte stadig noe med enkle løsninger og satte tross alt to scoringer. Og nå vet vi hva vi har i vente til returoppgjøret.