søndag, oktober 15, 2006

Uavgjort mot Lørenskog

Drammen Devils leverte en svak forestilling mot Lørenskog i St.Hallvardhallen i dag. Bortelaget utlignet til 6-6 ni sekunder før slutt og tok dermed med seg 1 poeng til Lørenskog. Det var heller ikke ufortjent etter å summert målsjanser.

1.periode
Evigunge Ståle Hansen i Lørenskog åpnet målprotokollen etter kun 35 sekunder! Minuttet senere svarer 67 modellen #67 Robin med sitt velkjente skudd fra distanse. Sekunder senere ruller Drammen opp et strålende angrep #16 Hans får æren av å avslutte. Ballen går fra forsvar til #18 Tommi som spiller direkte opp #17 Anders som igjen på direkten spiller #16 Hans fri foran mål. Ballen treffer målvakt men ruller pent og pyntelig over streken. 2-1 til Drammen før det har gått 2 minutter av kampen! Dette må jo bli et målkalas. Drammen Devils spiller ut Lørenskog til de grader og øker ledelsen til 3-1 etter 4.40 av kampen. #16 Hans scoret sitt andre mål etter pass fra #18 Tommi. Så må jeg dessverre fortelle at kampen falt totalt og ble en trsist skue fra tribunen. Bård Brattbakken reduserer til 2-3 14 minutter ut i perioden. Drammen Devils begynte perioden der de slapp mot Nor92 torsdag, men falt ned til 2.divisjonsnivå i løp av 20 minutter.

2.periode
Lørenskog blir ikke et toplag i 1.divisjon denne sesongen og kampen spilles med middelmådig tempo der ingen av lagene tilriver seg kommandoen. Drammen scorer etter 10 minutter av perioden og har dermed resultatmessig overtaket. Nok en gang plotter #67 Robin sitt skudd, 4-2. Fire minutter senere sender #40 Patrik i vei en lompe fra midten som sniker seg inn, 5-2. Ledelsen gir en falsk tryghet og Drammen spiller enda mer tafatt. At Øyvind Andresen får slå inn redusering på backhand uten noe form for press er utilgivelig. Men når Drammen tar en avgjørende pause med 5-3 ledelse bør laget bli nulltstilt og kontrollere inn en 3 poenger på en dårlig dag.

3.periode
Lørenskog åpner perioden ved å redusere til 4-5 etter 2 minutter. Det løfter laget fra Lørenskog som nå presser på og banker Drammen på skuddstatistikken. Allikevel føler vi at #18 Tommi setter spikeren i kista ved å svinge inn 6-4. Han får pass fra #17 Anders på et frislag og banker ballen oppunder nettaket fra skrå vinkel. En nydelig scoring som burda ha satt et punktum på kampen. Men Lørenskog gir ikke opp og Ståle Hansen dukker opp igjen. Han reduserer til 5-6 bare tre minutter før slutt. Siste spilleminutt blir pinlig for Drammen. Vi haler ut tiden ved å holde på ballen på deres halvdel, men mister den 20 sekunder før slutt. Lørenskog MÅ i angrep og tar ut keeper. Kun ni sekunder før slutt utligner Lørenskog! De får stå i boksen og målscorer Øyvind Andresen får stå å slå tre ganger på ball før den kiles under keeperbuksa til #1 Jørn. Det ble merkelig stille i hallen. Nesten som om man ikke tror det før reprisen vises. Reprisen kom aldri. Drammen Devils ruslet slukøret i garderoben for svelge poengtapet.

Kampfakta: Drammen - Lørenskog