søndag, oktober 22, 2006

B-laget seiret mot Frydenlund

Lørdag 21. oktober spilte B-laget sin andre kamp for sesongen. I den første seriekampen, i Osloserien 5. divisjon avd. C, var Korsvoll/Tåsen 3 motstander. Det oppgjøret endte med en enkel seier, 3-12, for Kaptein Frodes mannskap. Denne lørdagen var det Frydenlund som var motstander, et lag vi ikke visste noen ting om før kampstart, bortsett fra at de hadde tapt 9-4 mot Sagene IF 4 og vunnet 8-3 mot Ribbungene IBK.

Første periode ble innledet svært famlende, og motstander Frydenlund var absolutt på høyde. Etterhvert maktet vi å koble grepet litt om kampen, og tok ledelsen etter 14. minutters spill ved spiller #13 Larsa. Like etter utnyttet #9 Geir Kristensen en slurvefeil i Frydenlunds forsvar, og doblet ledelsen. Etter første periode var stillingen 2-0 til hjemmelaget Drammen Devils 2.

I andre periode yppa Frydenlund seg innledningsvis, men maktet aldri å få uttelling på sjansene de skapte. I steden for redusering til bortelaget, ble de brutalt straffet av #9 Geir nok en gang. På pass fra "Totti" gjorde treffsikre Kristensen ingen feil, og økte ledelsen til 3-0. Midtveis i andre periode tegnet Kaptein Frode seg også på scoringslista, etter en lur pasning fra #7 Johnny "Maskin".

Ledelse 4-0 ble en litt for behagelig sovepute for B-laget, som nå begynte å surre og røre alvorlig mye. Like etter 4-0-scoringen reduserte Frydenlund to ganger, og fastsatte sluttresultatet til 4-2. Kampen totalt sett var preget av uvanlig mye unøyaktighet og de personlige feilene florerte til tider. Hvis vi skal se positivt på kampen, kan vi stort sett bare trekke frem at vi maktet å vinne på en såkalt dårlig dag hvor ikke ting stemte som det pleier å gjøre.

Neste lørdag, 28. oktober kl. 09.30, spiller B-laget sin neste seriekamp. Denne gang er Sagene IF 4 motstander på Bjølsen Matchbane.