mandag, oktober 09, 2006

Det ble bare nesten

Åpningscup 2006

Drammen Devils nådde ikke helt opp i Åpningscup 2006. Det ble en jevnspilt finale på Alliansen som ble avgjort i siste omgang.

Alliansen - MSD United 5-0
Her trodde vi at vi skulle møte bedre motstand med tanke på at vi bare nesten slo MSD i fjor. Vi rullet opp angrep på angrep og hadde full kontroll bakover. Målene rant etterhvert inn og vi vant meget fortjent 5-0 etter 2x10 min.

Alliansen - Holtefjell 2-0
Holtefjell har vi aldri spilt mot før men vi var enige om at vi skulle fortsette der vi slapp mot MSD. Men denne kampen ble merkelig til de grader. Ballen nektet å ligge på gulvet. Den spratt hele tiden opp og hoppet mer eller mindre fra spiller til spiller. Vi byttet ball, men det hjalp heller ikke! Vi var aldri ordentlig presset av Holtefjell men ble frusterte av at vi ikke fikk spilt vårt spill. Helt mot slutten av kampen scorer #36 Johnny med et langskudd, 1-0. Minutter senere avgjorde vi kampen med 2-0.

Alliansen - Handicare 9-0
I Handicare møtte vi mange gamle kjente innebandygutter fra Devils og Sonics. Vi var sikret en plass i sluttspillet og spilte med senkede skuldre. Samme bane og ball, men denne gangen holdt vi ballen nede og spilte vårt spill. Vi rundspilte Handicare og var nærmere 10-0 en de var en redusering.

Gruppespillet endte med 16-0 i målforskjell og Maxi 03 ventet i semifinalen.

Alliansen - Maxi 3-2 (semifinale)
Vi mistet en forsvarspiller før denne kampen og fikk to mål i mot oss. Mesterlig reiste gutta seg og snudde kampen til 3-2.

Alliansen - Deltagjengen 0-2 (finale)
0-0 etter første omgang. Devils var nærmest scoring og hadde god kontroll på Deltagjengen som spilte som mange av de andre laga. En og en av deres spillere gikk til angrep og det er enkelt å stanse forsøkene med press eller å låse opp spilleren. Vi stanget mot deres tette forsvar og var nærmest scoring. Halveis ut i siste omgang gjør vi en klassisk feil. Hele 3 spillere følger Kjetil Hoffen's soloraid men ingen presser nærme nok. Det er typisk fordi man hele veien tror noen andre følger spilleren. Hoffen spiller til daglig i Nor92 Tigers og mannen vet hvor målet står. Han får tid og rom til å avgjøre kampen. Etter scoringen presset vi høyt og risikerte mye. En avklaring fra Deltagjengen treffer en av våre spillere og finter ut siste forsvarer. En Nor legende, Dag Erik Nilssen, får fri vei på kasse og løfter ballen over keeper, 2-0. Vi presser på igjen og kampen stanses 10 sekunder før slutt når Jørn Hagen trår over. Nor92's målvakt skulle kaste ut og traff en spiller som sto i veien. Ballen lå fri og #36 Johnny kunne score på åpent mål. Hagen kaster seg ned etter ballen og tar med seg bena til Johnny. Hagen blir liggende i store smerter og kampen er så nære slutt at den like godt blåses av.

Drammen Devils Alliansen ender på 2.plass i Åpningscup 2006.

Vi håpet på å kunne stille to lag til denne turneringen, men et stort frafall førte til at vi maktet kun å stille et lag i år: