onsdag, oktober 11, 2006

Vi vant St.Hallvardhallen

Første seriekamp for Drammen Devils Alliansen ble riktig spennende og endte heldigvis godt. Vi møtte Sirius i St.Hallvardhallen og vant tilslutt 2-0.

Oppsettet av de 11 utvalgte skapte usikkerhet i noen hoder. Laget topscorer #20 Glenn og B-lagets topscorer #11 Tore Martin for to sesonger siden ble flyttet ned i forsvar. #36 Johnny måtte melde frafall i siste time og sistnevnte fikk heldigvis spille angrep.

1.periode
Kampen åpner greit for Devils som tilriver seg noen gode muligheter, men flere av de blir kontant stoppet av Sirius. Det fører til frislag i gunstige posisjoner vi ikke er i nærheten av å utnytte. Kampen svingte skikkelig med sjanser begge veier så det er utrolig godt gjort av begge lag at denne perioden ender 0-0.

2.periode
Begge lag fortsetter der de slapp forrige periode og en scoring henger i luften. Kampen har et brukbart tempo og dommeren overser noen små hendelser og vurderer feil. Sirius fikk frislag i skumle posisjoner og fikk to minutter overtallsspill. En streng utvsining av #4 Tor-Erik som fikk langpassningen rett i pæra av #7 Andreas. Vi red av overtallspillet og innsatsen var upåklagelig. Vi jobbet sinnsykt bra for hverandre og var der for hverandre overalt på banen. Vi presset oss inn boksen der både #31 Geir og #9 Thomas hadde store sjanser fra kort hold. Vi skjøt etterhvert mer, men det løsnet ikke før #20 Glenn ble flyttet i angrep. Treneren tok ansvar og skiftet posisjon 7 minutter før slutt. Dermed kom den deilige scoringen vi håpet på. Topscoreren fikk tredd ballen gjennom ben og opp under nettaket, 1-0. Det var lov og håpe på seier nå, men det er dagens innsats som skal ha æren for at seieren ble rodd i land. 2 sekunder før slutt fastsetter #9 Thomas resultatet til 2-0 til ære for sin uker gamle datter som sov godt igjennom hele kampen.