torsdag, november 02, 2006

Guttelaget med god kamp

Guttelaget til Drammen Devils hadde sin hjemmedebut mot et sterkt Sagene lag! P.g.a mangel av spillere, så stilte vi med 6 guttespillere, 6 førsteårs smågutt og 1 lilleguttspiller!
Må si at gutta imponerte stort! Sagene kom med 2 rekker med guttespillere, og de fleste av dem var siste års guttespillere!

Sagene går ut i et forrykende tempo, men devilsgutta gjør som de har fått beskjed om! Ligge lavt, og vente på kontringer! Sjansene ville komme! Siden dette var første kampen Coach Ulriksen ledet guttene i, så ble det endel prøving og feiling! for å finne de rette rekkesammensetningene! Sagene tar ledelsen 1-0 og 2-0 i første periode, men devils kontrer inn et mål. Langt utkast fra en god Mikael Johannesson i devils sitt mål, en trix passning fra Marius Sørå, og kaptein Kristian Becher fyrer uttagbart for Sagenes keeper, rett i krysset!

Etter dette så får devilsgutta litt mer tryggehet, og kommer til mange store sjanser.

Andre periode, ender 0-0, med store sjanser til begge lag. Ikke så mye å skrive om her, men alle gutta får prøve seg, og holder godt følge med sagene. Sagene har nok de fleste og største sjansene, men devils holder unna!

Tredje periode, så har Devilsgutta et lite trykk på sagene, og får fortjent en utligning 2-2. Etter skudd fra Emil Buin, så setter Håvard Glimsholt inn returen fra keeper! Viktig med folk på mål, når det blir skutt bak ifra! Drammen presser for å få inn det tredje målet, men desverre, så er det markeringssvikt i de bakre rekker, og en Sagenespiller får kranglet inn ledelse 3-2. Etter dette så topper Drammen sine rekker, og spille med beste mannskap siste 3 minutter. Sagene er hard presset, men desverre så klarer vi ikke å score mål.

Coach Ulriksen, er kjempe fornøyd med guttas innsats, og håper at vi kan få til 1 trening til i uken! Det bor mye i dette laget, og skal bli spennede å følge disse videre!