mandag, mars 19, 2007

Opprykk for Herrer B

Lørdag reiste b-gjengen til Høyenhallen for viktig hjemmekamp mot Ørnulf 1893. Ørnulf besatt 2.plassen i 5.divisjon avd.C mens Drammen jaget bak på en 3.plass. Kampen var avgjørende for Ørnulf med tanke på opprykk.

Fra 5 divisjon rykker to lag opp. Tunet 3 er suverene og har vunnet divisjonen. Den andre plassen jakter Devils med lagkaptein #55 Rune (bildet). Denne rutinerte spilleren har gjort comeback denne sesongen og fått æren av å lede b-gjengen (kanskje opp en divisjon).

Drammen går rett på mål mot Ørnulf og tar en velfortjent 3-0 ledelse tidlig. Kommandoen er viktig og den fikk aldri Ørnulf låne. Det meste av spillet foregikk på Ørnulf banehalvdel, men deres kontringer var skumle da de viste mer fart og vilje enn djevlene. Etter Drammens sjette mål krøp Ørnulf litt nærmere med noen kjipe scoringer og resultatet før siste periode var 6-4.

I begynnelsen av siste periode spilte Drammen skjorta av Ørmulf. Etter dropp tok Drammen hånd om ballen og gjorde et sinnsykt fint mål. Drammen eide ballen og Ørnulf var ikke nær den før den lå i mål! Vi kunne altså notere 5 assist før scoring da hele rekka var innvolvert i angrepet som resulterte i 7-4. Vi klatret videre til 9-4 og seier burde være sikker. Men Ørnulf gav aldri opp og trykket på hardere. Det førte til 4 heldige reduseringer og det sto 9-8 til Drammen da det gjensto knappe 2 minutter av kampen. Ørnulf prøvde iherdig med 6 utespillere mot slutten men Drammen sto i mot og rodde i land seieren.