onsdag, mars 14, 2007

Politiet straffet Devils

En jevn kamp mot Politiet ble avgjort med et selvmål!

1.periode
Alliansen får en pangstart etter en tidlig scoring. #35 Morten tar ned langpassningen og spiller fri #96 Thomas som smeller ballen utagbart opp i vinkelen! Spillet virker soliid og det er ikke ufortjent at #16 Jan Ivar øker ledelsen. Han treffer ballen i en trang posisjon foran målet og keeper var sjanseløs. Mot slutten av omgangen reduserte Politiet til 2-1 på en fin overgang der de kom 3 mot 2. Perioden endte og Devils gjorde jobben.

2.periode
Siste kommentar før perioden startet var "Nå setter vi 3-1 og avgjør dette!". Men vi fikk 3 kjappe mål i fleisen i stede. Etter de to første byttene i 2.periode sto det plutselig 4-2 til Politet som traff 100% på sine tre første målsjanser. Alliansen mistet ikke motet og jobbet seg inn i kampen. #11 Espen lurte motstanderen ved å prikke frislaget før noen rakk å stå i veien, 3-4. #96 Thomas tok sakene i egne hender og kjørte en fint soloraid som endte med en nydelig scoring. Han feide ballen nok en gang utagbart opp i vinkelen og Devils utlignet til 4-4. Kampen svingte mellom to lag som var litt forskjellige. Politiet orket noe mer men var svake i forsvar. Devils var stresset og misbrukte store målsjanser, men spilte best etter regelverket. En overivrig Devils spiller løp for nærme egen kasse og fikk uheldigvis skumpet inn en retur i eget mål. Politiet ledet 5-4 mot slutten og Alliansen tok ut keeper i et håp om utligning. Vi presset Politiet i nærmere 2 minutter uten å komme til en god nok sjanse som kunne omsettes i mål.

Politiet vant 5-4 over Drammen Devils Alliansen