fredag, september 28, 2007

Poengdeling igjen

Andre seriekamp for Alliansen endte uavgjort 2-2 mot Mediahuset i Mjøndalenhallen.

1.periode
Vi begynner tilfredstillende men får to bandyscoringer imot og ligger under 0-2 halvveis ut i perioden. Begge målene var hel volley i duell med forsvaret og keeper. Vi jobber på for å snu dette og passningene sitter noe bedre enn i forrige kamp. Plutselig mot slutten av perioden satt de som støpt. #20 Glenn startet angrepet fra forsvar og ballen ble spilt på første touch mellom tre spillere inntil keeper var utspilt og buret var vidåpent. Et herlig angrep avsluttet av #30 Tom Roger og perioden endte 1-2.

2.periode
Begge lag skaper sjanser denne perioden. Men det ser ut til å begge lag venter på "gratissjansen" før noen skal klare å score. Når begge lag spiller på det enkle og trygge må noe ekstra skje. #31 Geir ser an et hjørneslag og #20 kommer i bevegelse fra sin backposisjon. Glenn klinker til på assisten fra Geir og ballen flyr inn i lengste kryss. Et herlig mål der sekundene teller om keeper skal ha en sjans eller ikke. 2-2 og perioden ebber ut med noen greie sjanser til begge lag.