tirsdag, mars 04, 2008

Vålerenga tamme

Vålerenga virket ufarlig og bø ikke opp til dans i St.Hallvardhallen. De holdt følge etter 3-3 i 1.periode men kom bakpå etter 3-2 i 2.periode. Drammen Devils hadde full kontroll og styrte kampen med en god siste periode som endte 4-2. Resultatet blev dermed 10-7.

Drammen spilte noe bedre ball enn VIF og når Ahola satte fart endte det med flere utvisninger til Vålerenga. Da de også bommer på to straffer i 2. og 3. periode var bordet dekket for Drammen som måtte vinne dette oppgjøret. Alle så ut til å ha fortstått tabellsituasjonen og ga 100%. Toppscorer #16 Hasse bommet riktig nok også på straffe men han og #18 Ahola er seriens mest målfarlige herremenn. Dermed ble det ingen tvil om hvor seieren skulle ende i dag.


"Deiligt med seier igjen. Idag var det morsomt å spille innebandy synes jeg. Vi jobbet bra som lag og framføralt Anders å Geir tar sin rolle på en meget bra måte. Alle mann fortjener egentlig berøm for det er ikke altid helt enkelt å spille bra når en føler at en må vinne. Vi andre forwards har litt til å gi men det holt idag. Nå lader vi om våre batterier til Tirsdagens kamp mot Lørenskog å gjør en like bra kamp da." kommenterer Coach Hasse