mandag, januar 21, 2008

En fæl uke over

Fra og med søndag forrige uke har klubben hatt flere nedturer på parketten, men samtidig har sykdom hos spillere og webmastere vært en av årsakene.

Tidlig søndag makter ikke Devils i siste time å stille guttelag mot Målløs i Romsåshallen. Vi beklager dette og håper dette kan bedre seg til neste kamp.

Senere på dagen blir a-laget grundig banket 2-17 av et fremadstormende Målløs Hurricanes i St.Hallvardhallen. Vi hadde ingen reporter på stedet og som tidligere erfart, man holder tyst når man taper :) Målløs ser i allefall ut til å bli den eneste trussel til Bærums Verks opprykksplaner i 1.divisjon øst.

På tirsdag får mosjonsgjengen skikkelig bank av bunnlaget Maxi. Lite fungerte og Maxi var meget effektive. Resultatet ble 2-9.

Nå lørdag tapte 2.laget herrer 3-9 for Tigerstaden i Bjølsenhallen. Etter en skade var mannskapet nede i 5 spillere og ble ikke mye mer kraft igjen. Dette er å forvente dagen før a-lagets returoppgjør mot Grei og gamletrener Mattias Ringwall.

Drammen Devils har dessverre ikke fått noen god start på 2008. Vi har holdt statusmøter og jobber kontinuerlig med klubbens utvikling. Helst ønsker alle å se det bare går oppover men akkurat nå kjemper omtrent alle lag med å gjennomføre sesong på det jevne. Vi har gode utsikter og spennende planer for kommende sesong allerede!