mandag, januar 07, 2008

HL2 ble for sterke

Drammen 2 møtte Hasle/Løren 2 hjemme i St.Hallvardhallen søndag. Hjemmelaget stilte hele to rekker mens bortelaget stilte 6 spillesugne teknikere.

Første periode blir målløs. Begge lag skaper masse målsjanser men en meget god #91 Totti redder alt og gjør en fabelaktig god kamp. Han vikarierer i buret med stor suksess og blir kanskje sittende etter denne kampen :) Forsvaret hadde også brukbar kontroll på Haslegutta og det var bare opp til angrepsspillerene. De skapte den ene målsjanse etter den andre men ballen føyk gjerne på utsiden eller midt på keeper. Kampen startet like jevnt i 2.periode og kunne fort endre karakter når det første målet skulle komme.

Og Hasle/Løren fikk til noen frekke trekk som endte scoring. De gjorde 1-0 og 2-0 i slutten av 2. periode og skapte dermed stor tryghhet foran den siste perioden. Bortelaget scorer meget heldig eter en flott reddning. Returen slås inn på halv volley med ryggen mot mål, 0-3. Drammen var i høyeste grad med i kampen men var langt i fra like målfarlig. Men så reduserer vi endelig. #55 Rune vender fint inn og setter ballen lavt inn ved stolpen, 1-3. Nå måtte det presses høyt og det ble naturlig nok rom for kontringer. Etter en liten bommert på midtstreken fikk de gå alene mot keeper og avgjøre. Kampen ender 4-1 til Hasle/Løren.