mandag, januar 07, 2008

Enkelt mot St Croix

Drammen er i form og St.Croix sliter i bunn av 1.divisjon øst. Med kun en uavgjort og bortebane så var Drammen klare forhåndsfavoritter til å vinne dette oppgjøret.

Drammen vinner 1.periode med sterke 5-0 og følger opp i 2.periode som vi vinner 4-1. Drammen Devils kjører over svake St.Croix og spørsmålet er hvor stor seieren vil bli. I 3.periode slakker Drammen på tempoet og lar St.Croix spille mer ball. Det fører til jubel ved 2-9 og 3-9 noe som bare forteller hvor mye dette bunnlaget sliter i divisjonen. Drammen svarer med 10-3 og 11-3 før bortelaget kan juble en siste gang for 4-11. Herfra og inn ydmyket Drammen gjestene som for eksempel slapp markering av #18 Ahola. Han fikk to ganger komme alene med keeper og gjorde ingen feil. Bortsett fra at det ene målet kom på det fjerde forsøket alene keeper :) Kampen ender 14-4 til Drammen som klatrer på tabellen.

En spiller som overrasker stort er evigunge #67 Robin Kämpe som scorer 3 mål og gjør totalt 5 poeng. Forsvarspilleren hinket rundt på krykker med to ødelagte knær, gjorde comeback i november og har nå sterke 8 mål på 2 og halv kamp for Devils!