mandag, januar 21, 2008

Max uttelling mot Devils

Tirsdag kveld møttes Maxi og Devils i Mjøndalenhallen. Maxi tapte forrige kamp og var kanskje mest tent foran kveldens oppgjør. Drammen Devils lå på en tredjeplass mens Maxi ligger nest sist. Det betyr ikke at vi vinner enkelt fordi vi vet forbannelsen lever fortsatt over mosjonsgutta denne sesongen. Det dreier seg om å score mål. Noe som virker verre og verre for hver kamp vi spiller.

1.periode
Vi åpner kampen bra og presser Maxi hjem i eget forsvar. En støttepassning til #22 Erik ender i scoring. Skuddet blir en lompe men en slurvete keeper lar den glippe inn mellom bena, 1-0. Så tar Maxi over spillet fullstendig og presser Drammen tilbake på egen banehalvdel. Det jobbes iherdig i forsvar og vi holder stand i cirka 10 minutter. Da utligner Maxi på samme måte som Devils. Skuddet glipper inn under bena på keeper, 1-1. Så løsnet det for Maxi som scoret kjapt to til før pause.

2.periode
En begredelig periode vi allerede nesten har glemt. Vi går tomme for krefter halveis i kontringene og er totalt ufarlige foran mål. Vi hviler så ofte vi kan mens Maxi ruller ball rundt oss men når ikke alle fem spillere orker å jobbe samtidig blir vi alt for mye alene med ballen. Maxi er også effektive og scorer på 2 av 3 målsjanser. Vi reduserer en gang i perioden ved #20 Glenn. Sluttresultatet blir 2-9 som trygt kan kalles en skikkelig nestyver på mosjonsgutta.