onsdag, oktober 08, 2008

3 kamper spillt for Herrer 1.

Nå har vi spillt 3 kamper i sesongen 2008-2009 i 1:a Divisjon Øst. Det har blitt 1 tap og 2 vinster.

Vi tapte den innledende kampen hjemme mot Grei med 6-9. Grei kom til Drammen med 3 hele rekker samt innbyttere og spillte bra innebandy. Det blev avgjørende denne kamp fordi vi i Devils hadde ikke ork nok å spille innebandy i 3 perioder.
Vi spillte med 12 utespillere som sammenlagt hadde 54 % i treningsoppmøte fordelt på 13 treninger og 2 treningskamper siden vi startet sesongen 4 August.

Laget mot Grei:

Jørn (Keeper), Eivind (Keeper).
Geir, Hans, Jonny, Pål, Rune, Stig, Kennet, Calle, Tommi, Marko, Marius, Robin.


Den 2:a kampen spillte vi borte mot Korsvoll/Tåsen og da blev det vinst med 7-5. Vi kom til kamp uten Tommi siden han var ute med rygg-/nakkeskade fra kampen mot Grei. Vi i Drammen hadde 10 utespillere samt keeper Eivind som denne gang også han var ombytt til utespiller. Vi gjennomførte en bra kamp og slapp bare inn et par litt for enkle mål.
Trenings-/kampoppmøte på laget som spillte var denne gang oppe i 62 %.

Laget mot Korsvoll/Tåsen:

Jørn (Keeper), Eivind (Keeper/utespiller).
Geir, Hans, Henrik, Jonny, Rune, Stig, Calle, Marko, David, Marius.


Den 3:e kampen spillte vi i Søndags borte mot Hasle/Løren og da blev det vinst med 7-3. Siden Tommi fortsatt er ute med skade fikk vi også denne kamp klare oss uten ham. Det syns at vi spillt noen kamper i serien nå fordi vi både spiller å forsvarer oss bedre.
Trenings-/kampoppmøte for de som spillte var denne gang på 63 %.

Laget mot Hasle/Løren:

Jørn (Keeper).
Geir, Geir-Inge, Hans, Henrik, Rune, Stig, Kennet, Calle, Marko, David, Marius.


Angående trenings-/kampoppmøte vil jeg bare si at oppmøtet hadde vært litt høyre om ikke en del på laget trent fotball samtidig som noen trener innebandy i Oslo. Vi sliter også med en del sykdom/skader som virker negativt på denne måling.

Sesongen har begynt veldig bra for oss tross alt. Marius, Marko og David som er nye på laget har i stor grad bidratt til at vi er så pass bra i gang. De er alle viktige forsterkninger nå særlig som ikke Anders har begynt å spille ennå denne sesong.

Nå til Mandag har vi vår 2:e hjemmekamp for sesongen og den spilles mot Bækkelaget som er i storform. Om vi spillere kommer forberedt til den kampen så skal det forhåpentligvis bli en jevn å spennende kamp.

Hilsen Hasse