onsdag, september 23, 2009

2.runde Bedriftsserien

Devils - Admiral 2-1
En forrykende kamp som ble håndtert svært dårlig av en passiv dommer! Det ble høyt tempo mellom disse lagene som ga alt i alle dueller.

1.periode
Det starter svært bra mot regjerende mester Admiral! Spillet sitter bra og vi har selvtilliten på plass. Det hagler med muligheter begge veier men det er #42 Vegar som setter den første. HAn fyrer av et hardt skudd som passerer hjelmen på keeper og opp i nettaket. Admiral er rystet og forsøker å komme tilbake. Vi kjemper innbitt og er på hver eneste ball slik at Admiral ikke får til spillet sitt. Så ender flere dueller i Admirals favør. Deres egen dommer unnlater å dømme en åpenbar straffe. Derfor øker vi fortjent til 2-0. #20 Glenn fyrer et skudd som treffer skoen til #24 Joachim og går i mål! Etter denne virket bare resten av perioden svært lang fordi innsatsen de 20 første ble tilnærmet lik en trening på 1,5 time!

2.periode
Beskjedene ble svært enkle. Fortsett med den viten at seieren blir ikke spikret før vi har kjempet like hardt de 20 siste minuttene. Admiral scoret tidlig i denne perioden. Sondre Nordby fant hullet med sitt snedige skudd og reduserte til 1-2. Så starter dramatikken! Det kjempes noe voldsomt, vantene rives ned og spillere dyttes overende. Uffattelig at det ikke blåses noen utvisninger eller straffer som Devils minst burde ha to av. Det harde kjempingen begynner å få sine fordeler. Admiral blir mer frustrert og det åpner seg store sjanser til å spikre seieren med 3-1. Men vi makter ikke å avgjøre dette ved å score! Derfor ble dette en arbeidsseier som smakte gull!

Moro å se vi fant tilbake til det gamle djevelske spillet og slår seriens beste lag (igjen). Vi beviser vi kan slå alle og som en målsetting gjøre flere kamper som dette. At vi holder oss så stabile er mer med håpet da vi nettopp har slitt med dette i noen sesonger. Men denne trengte vi virkelig tidlig denne sesongen som blir lengre da alle lag møter hvernadre tre ganger!

MSD - Devils 2 3-1
To sene frafall får skylden får dette tapet :)

1.periode
Vi kommer best i gang og trykker mest på. Har store sjanser og burde ledet til pause. Men MSD var neimen ikke ufarlig de heller. Etter en feil kommer de farlig alene på mål. #73 Ole Martin redder situasjonen men må ut 2 minutter for slag. Vi setter på en firer som faktiskt burde ha scoret i undertall etter en gigasjanse på kontring. Men MSD rekker å score før vi blir fulltallige. Etter et par sjanser ligger ballen til rette på åpent mål, 1-0 til MSD.

2.periode
Vi var skjeve i dag med bare to innbyttere. Spillere fikk ikke utnyttet sin beste posisjon så målsjansene ble liksom bare "så vidt" og en god MSD keeper reddet enkelt våre langskudd. #7 Andreas utlignet til 1-1 halveis ut i perioden. Han dro "kjøkkenveien" og selv om keeperen sto å ventet i hjørnet gikk alt for fort for ham. Nå skulle det snu men plutselig scorer MSD noe sinnsykt heldig. På halvvolley fra midtbanen er skuddet på vei over. Men det reflekteres i vår sweeper og ned i krysset! Nå ble det tyngre og vi satset alt med 1-2-2 formasjon. Men vi kom aldri ajour og MSD utnyttet vårt forsiktige forsvarspill. Mot slutten økte de til 3-1 og spikret resultatet.

Vi er hele tiden der det skjer, men i begge ender av banen har vi ikke flaksen med oss. Vi bommer to-tre ganger foran mål på passning og redder deres målsjanser ved å gi de en ekstra målsjans.