mandag, april 06, 2009

Kom til kort igjen

Devils håpet på en revansje mot Rødgata i en utsatt kamp. Det var svært nære poeng sist og med litt ekstra trøkk burde vi ha klart det i dag.

1.periode
Vi blir tatt på senga. Laget kommer på banen til kampstart men forsinket så selv om rekkene er satt gjøres det interne forandringer under presset fra fra Rødgata! Dermed blir det forvirring og vi kommer under et konstant press. Rotet endte med seks spillere samtidig på banen slik at dommeren vurderte en utvisning. Vi slapp undertall spillet men Rødgata scorte allikevel full fortjent mot slutten av perioden. Vi gjør en horribel miss og de kommer alene mot #72 Fredrik som hadde en feilfri kamp inntil denne tabben. Igjen får vi se hvor viktig god bytter er. Her bruker vi flere minutter av omgangen på å komme av og på banen så hvordan skal vi klare å slå tilbake da? Vi virker ikke helt klare til kamp og gjør flere feil. Det er frsuterende for flere som kun få dager tidligere leverte solide perioder med presist spill.

2.periode
Vi har allerede gått bort fra planen og når et lag vil prestere best på egenhånd ser det ut som vi møter en vegg skumgummi. Vi kommer ikke over midten og presses stadig hjem for å legge igjen energien på feil ende av banen. Den som naturlig nok føler mest ansvar i dag er kaptein #42 Vegar. Han hever tempoet og intensivitet på høyre side. I en av flere forsøk kommer han seg fri på høyre, får ladet slegga og sendt i vei et langskudd som glipper inn bak keeper. Devils har utlignet og vi kan håpe på et mirakel. Vi løfter oss en del og produserer en del sjanser. Men det er ikke lett å håpe den neste treffer når vi bommer mye eller blir blokkert av gode forsvarspillere. Kampen ender på verst tenkelige måte men samtidig ikke ufortjent. Rødgata kjemper bak vårt mål og selv med tette markeringer finner de Jelo foran kassa. Han ber aldri to ganger og skyter på første markert av to Devilsspillere. Kun 20 sekunder før full tid avgjøres kampen til fordel Rødgata.

Devils taper igjen knepent, 1-2. Problemet igjen mot Rødgata er at vi mangler ballbesittelsen og må ha full uttelling på sjansene. Rødgata har evnen til å tilpasse spillet sitt etter resultat mens Devils maler på og blir gradvis bedre utover kampen. Det takles hardere når det er nødvendig og man sender ballen ekstra rundt i laget når man leder. Dette psykologiske spillet er Rødgata gode på mens Devils hadde mer enn nok å finne igjen "touchen" fra forrige trening.